Joe Biden üfledi, bazıları heyecan yaptı!

ABD’deki Başkanlık seçimlerini Joe Biden kazanınca, Türkiye’de muhalefet ve etrafında beşinci kol faaliyeti yapanların âdeta kanı kaynadı ve büyük bir heyecan yaşıyorlar.

          ABD’deki Başkanlık seçimlerini Joe Biden kazanınca, Türkiye’de muhalefet ve etrafında beşinci kol faaliyeti yapanların âdeta kanı kaynadı ve büyük bir heyecan yaşıyorlar. Çünkü Joe Biden açık ve seçik “Türkiye’deki muhalefeti destekleyip, Erdoğan’ı devirmeliyiz” ifadesini kullanmıştı. Bu mesajın kokusunu çok iyi alan Kemal Kılıçdaroğlu, dünyada ABD Başkanı Joe Biden’ı ilk kutlayan olmuştu.

          İlginçtir son günlerde terör örgütü PKK’yı muhatap alacak yeni bir çözüm sürecinden bahsedilmeye başlandı. FETÖ’nün kapatılan Taraf gazetesinde PKK-FETÖ projelerine hizmet eden, 15 Temmuz hain darbe girişiminden bir gün önce televizyon ekranlarından söylediği “Türkiye’de gerçekleşmiş askeri darbelerin önünü açan gelişmeler her ne ise, Erdoğan bugün aynı kararları vererek o yolları teker teker açıyor” sözleriyle bildiğini gösteren Ahmet Altan’ın serbest bırakılacağı, hendek-çukur olaylarında 793 asker ve polisimizi PKK’lı teröristleri azmettirerek şehit ettiren, Kobani olaylarında HDP’nin sayfasından resmi açıklama yapan ve PKK’lıları sokaklara dökerek 53 kişinin ölümünden sorumlu olan terörist Demirtaş’ın serbest bırakılacağı, nerede Kürtçü- bölücü-yıkıcı faaliyet varsa orada “hayalet sponsor” gibi ortaya çıkan “Kızıl Soros” Osman Kavala’nın serbest bırakılacağı konuşulmaya başlandı.

          Kıbrıs’ta, Azerbaycan’da, terörle mücadelede, Akdeniz’de ve daha birçok konuda milli duruş gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Ekonomide ve hukukta yeni bir reform dönemini başlatıyoruz.“ demesinin içeriğini birileri bu konularla doldurmaya çalışıyor.

          “Hukukta reform” denilince neden hainlere, teröristlere, ülkeyi bölmeye çalışanlara, asker ve polis katillerine af akla geliyor ki?

          Pardon, sadece “hukukta reform” denilince değil, “ekonomide reform” denilince de araya bu tür hainleri sıkıştırıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar