İP'e hep PKK'lılar, masonlar, FETÖ'cüler, DHKP-C'liler, CIA'ciler tutunmuş

İdeolojik olarak ipe sapa gelmez, ipi çürük, ip kaçkını diye adlandıracağımız birçok kişiyi yan yana getirerek İP isimli bir partiyi kurduranlar, şimdi ipini koparanların manzarasını izletiyor.

İdeolojik olarak ipe sapa gelmez, ipi çürük, ip kaçkını diye adlandıracağımız birçok kişiyi yan yana getirerek İP isimli bir partiyi kurduranlar, şimdi ipini koparanların manzarasını izletiyor. Anlayacağınız İP inceldiği yerden kopuyor. Kurulduğu günden bu yana istifalarla, ihanet ortaklıklarıyla, karanlık ilişkileriyle anılan İP, son kongresinden sonra lime lime olmaktadır. FETÖ, HD(P)KK, mason, CIA bağlantılı kişiler deşifre oluyor, parti içinde herkes birbirini bu sıfatlarla suçluyor. “Demokrasi arıyoruz” diye MHP’ye kumpas kurmaya kalkanlar, bugün İP içinde ihraç düğmesine basmışlar ve birbirlerine en ağır hakaretleri etmektedirler. Meral Akşener’in “Kış kışlığını…” şeklinde başlayan cümleyle ettiği hakareti, MHP’de kimse Ümit Özdağ’a etmemişti.

İP kongresinde liste savaşlarıyla başlayan güç kavgaları, Ümit Özdağ’ın İP kongresi sonrası “Bomba açıklamalar yapacağım” diyerek başlattığı ve arkadaşlarıyla sürdürdüğü parti için taarruzun yankıları devam ederken, şimdi de Meral Akşener’in son kongre sonrası Genel Başkan Yardımcısı yaptığı Bahadır Erdem isimli hukukçunun geçmişte attığı FETÖ ve PKK elebaşına sahip çıkan, öven twitleri gündem oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum