İP, ya bugün ya yarın kopacak!

İP’in son kongresinden sonra parti içindeki güç kavgaları partinin ayarını iyice bozdu. Koray Aydın merkezli olduğunu iddia edilen kavgalar neticesinde İP içindeki 15’e yakın milletvekili rahatsızlıklarını açıkça ifade ettiler.

          İP’in son kongresinden sonra parti içindeki güç kavgaları partinin ayarını iyice bozdu. Koray Aydın merkezli olduğunu iddia edilen kavgalar neticesinde İP içindeki 15’e yakın milletvekili rahatsızlıklarını açıkça ifade ettiler. CHP ve yancılarının en büyük destekçisi olan Oda Tv isimli haber sitesi bile “15 milletvekili istifanın eşiğinde” başlıklı haber yapmak durumunda kaldı.

          İP içinde “Aytun Çıray, Ümit Özdağ, Aylin Cesur, Ayhan Erel, Hayrettin Nuhoğlu, Feridun Bahşi, İsmail Koncuk, Adnan Sezgin” merkezli bir memnuniyetsizler hareketi başlamış durumdadır. Bunlar içinde basın üzerinden tepkilerini en çok gösteren Aytun Çıray ve İsmail Koncuk olmaktadır. MHP iken çar çar her şeye muhalefet yapan Ümit Özdağ ise İP içinde dışlandığı ve ötelendiği halde ne mecburiyeti varsa hala ekranlarda Meral Akşener’in ihanet politikalarını aklamaya çalışıyor.

       

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum