İngiliz Mansur olmuşsun elbette ödül senin olur!

          Gerek seçim öncesi, gerek seçim sonrası attığı her adımı hayalet konumdaki bir ajansın belirlediği, HDP ve İP’in aday çıkarmayarak desteklediği CHP’li Ankara...

          Gerek seçim öncesi, gerek seçim sonrası attığı her adımı hayalet konumdaki bir ajansın belirlediği, HDP ve İP’in aday çıkarmayarak desteklediği CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, geçtiğimiz ay Fatih Altaylı’nın Teke Tek programına katılmıştı. Mansur Yavaş aslında İngiltere ortak noktasında dostlukları olan Turgay Ciner’in Haber Türk kanalında parlatılmak için çıkarılmıştı. Cumhur İttifakı denilince cinnet geçiren Fatih Altaylı’nın amacı bu yöndeyken iki soru sorarak aslında Mansur Yavaş balonunu istemeyerek de olsa patlattı.

Fatih Altaylı iki cümle kurdu Mansur Yavaş’la ilgili, ajansın yarattığı algılar çöktü.

          Fatih Altaylı, “İlgimi çeken şu oluyor. Hep projeler var ama gerçekleşen şey çok az” dedi. Fatih Altaylı’nın sözleri karşısında zor anlar yaşayan Mansur Yavaş ise masası üzerinde dosyalara şöyle bakıyormuş gibi yaptı ve “İhalesi yapılacak, projesi var. Neyse şimdi bulamadım. Şunun altında falan varsa. Maalesef” ifadeleriyle geçiştirici bir cevap verdi. Fatih Altaylı pas verdiğini sandı ama gol her ikisinin kalesine girdi.

Fatih Altaylı yine aynı programda aslında daha büyük golü şu cümlelerle attı:

          “Geçen gün sizin buraya geleceğinizi duyan sizin partiden bir ilçe belediye başkanıyla beraberdik. Sizi de çok seven bir belediye başkanı aslında. Dedi ki, “Mansur Bey’i ben de çok seviyorum ama herkes onun için hiçbir şey yapmıyor diyor. Bol bol proje üretiyor, laf var ama icraat yok diyorlar. Valla ben de bilmiyorum, iki yıldır Ankara’ya gitmiyorum dedim”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.173 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.710 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 226 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar