İhanetin maskesi ücretsiz elektrik oldu

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (17.03.2022)''İhanetin maskesi ücretsiz elektrik oldu'' başlıklı yazısı.

Türk siyasetinin kara mizahı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP Grup toplantısındaki konuşmasını dinleyince direkt aklıma “Ben ne söylüyorum, tamburam ne çalıyor” sözü geldi.

Halk dilinde de “Ben diyorum bayram haftası, o diyor mangal tahtası” gibi deyişler de vardır. Bunlar hep Kemal Kılıçdaroğlu’nu dinlerken akla geliyor. Çünkü Kılıçdaroğlu sinirleri alınmış bir adam rahatlığında her türlü inkârı, yalanı, iftirayı rahatlıkla siyasetine alet edebiliyor. Mimikleri, davranışları o kadar rahat ki bunları yaparken hiç utanma emaresi göstermiyor. Sanki MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli kendisine “Nasıl Diyarbakır’a gider ve çiftçiye ücretsiz elektrik vaatlerinde bulunursun?” demiş gibi şu şekilde cevap veriyor: “Kılıçdaroğlu Diyarbakır’a gitmiş, çiftçiye ücretsiz elektrik verecek, vay ‘sen oraya nasıl gidersin’. Ben Türkiye’nin her noktasına giderim. Alnım açık giderim, bu ülke için, vatanım için, bayrağım için giderim ama sen gidemezsin!”

Bir insanda utanma duygusu olmadığı için bu cümleyi kurabilir ancak…

MHP Lideri Devlet Bahçeli sana ücretsiz elektrik konusunu mu sordu?

MHP Lideri Devlet Bahçeli Diyarbakır halkının dertlerine çözüm aradın da ona mı itiraz etti?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar