İçimizde görünen CHP'lilerle ideolojik ayrılıklar...

          Geçtiğimiz hafta MHP’den 7 kişi ihraç edildi. İsimler üzerinden değil ilke, ölçü ve yaşananlar üzerinden değerlendirirsek zaten gayet anlaşılır bir sonuç...

          Geçtiğimiz hafta MHP’den 7 kişi ihraç edildi. İsimler üzerinden değil ilke, ölçü ve yaşananlar üzerinden değerlendirirsek zaten gayet anlaşılır bir sonuç yaşanmıştır. MHP’den ihraç edilen bu kişilerin tamamı CHP ve yancısı İP’e çalışan, oy veren ve onların ülkeye ihanetlerini perdelemeye çalışan kişilerden oluşmaktadır. Şimdi AK Parti ile kurulan Cumhur İttifakı’nı bahane ettiklerine bakmayın, tamamı zaten Cumhur İttifakı kurulmadan önce MHP’den ruh olarak kopmuş, bedenlerini de sağda-solda gezdiren tiplerdi.

          Mesela içlerinden birisi “Devlet Bey ile 2016 öncesi ayrılığım yönetim anlayışı noktasındaydı. Bugün ise buna ilâveten ideolojik birlikteliğimiz de ortadan kalkmıştır” diyerek bunu teyit etmiştir.

          “İdeolojik birlikteliğimiz de ortadan kalkmıştır” sözü oldukça doğrudur. Çünkü kendisi de diğerleri gibi CHP seçmeni olmuştur. Ankara ve İstanbul’da CHP’nin başarısı için çalışmışlardır.

          Hepsinin sosyal medya sayfalarına, televizyon programlarına, yazılı açıklamalarına bakın, bir tane CHPHDP- İP birlikteliğinden oluşan ihanet cephesine dair eleştirileri yoktur.

          Bunlar işin kolayını geçmişte AKP’nin yaptığı yanlışlar üzerinden MHP eleştirileri yaparak bulduklarını sanmaktadır. AKP çözüm süreci yapmış da, AKP Oslo’yu, Habur’u, Dolmabahçe’yi yapmış da, AKP milliyetçiliği ayaklar altına almış da… Tüm bunların hepsine MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin ve MHP kadrolarının vermediği mücadele kaldı mı?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar