"Hisseli harikalar kumpanyası" her rezilliği sunar!

           Heval Kemal, Heval Meral, Heval Pervin birliktelik kurdukları günden bu yana “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oynuyorlar, biz de bu eğlenceyi izliyoruz. Ali Babacan’ı, Ahmet Davutoğlu’nu, Temel...

           Heval Kemal, Heval Meral, Heval Pervin birliktelik kurdukları günden bu yana “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oynuyorlar, biz de bu eğlenceyi izliyoruz. Ali Babacan’ı, Ahmet Davutoğlu’nu, Temel Karamollaoğlu’nu da ihtiyaç hâlinde kullanmak üzere yardımcı oyuncu yaptılar, onlara da ihtiyaç duydukça sahneye çıkarıyorlar. Bunların kurduğu “Hisseli Harikalar Kumpanyası”nda her türlü oyun ve tezgâh var. Oyun içinde o kadar oyun oynuyorlar ki, rezil oldukça da sahnelemekten geri durmuyorlar.

           Bunlara “oynayın” diye kim sürekli senaryo yazıp ellerine veriyorsa “Hisseli Harikalar Kumpanyası” oyuncularının başı döndü. Başı dönmese, Kemal Kılıçdaroğlu her sıkıştığında “Ülkücü kardeşlerim, ben de milliyetçiyim, Ülkücüyüm” diye ortaya çıkar mı? Bir adam bu kadar mı komik olur? Oluyormuş demek ki?

           Kemal Kılıçdaroğlu, 16 Nisan 2017 referandumundan bu yana “Ülkücü kardeşlerim, ben de milliyetçiyim, Ülkücüyüm” şeklinde siyasi şaklabanlık yapıyor. Bazen de halkı “Bozkurt” işaretiyle selamlamaya kalkarak komedide sınır tanımıyor. Kemal Kılıçdaroğlu’nu ne zaman “Ben de milliyetçiyim, Ülkücüyüm, Bahçeli’ye milliyetçiliği öğreteceğim” cümlelerini söylerken dinlesem, hemen aklıma teröristbaşı Öcalan’ın sorgusunda söylediği “Gençliğimde Ülkü Ocaklarına üyeydim” sözleri geliyor.

           Ha HDP’yi kurup yöneten teröristbaşı Öcalan, ha HDP ile seçim ittifakı ve her konuda iş birliği yapan Kemal Kılıçdaroğlu… İkisinin bu manada bir farkı yoktur.

           “Bizim devrimciliğimiz kâğıttan devrimcilik değil, yürek ister yürek. Dersimli Kemal’im ben devrimciyim” diyordun ne ara ve niçin Ülkücü maskesine ihtiyaç duydun?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.726 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar