Heval Meral'den İsrail'e sinyal, PKK'ya hayat öpücüğü!

          ABD Başkanı Joe Biden “Türkiye’deki muhalefeti destekleyip, Erdoğan’ı devirmeliyiz” dediği günden bu yana Türkiye’deki muhalefetin gerçekten gözü dönmüş...

          ABD Başkanı Joe Biden “Türkiye’deki muhalefeti destekleyip, Erdoğan’ı devirmeliyiz” dediği günden bu yana Türkiye’deki muhalefetin gerçekten gözü dönmüş durumdadır. Ne yapacaklarını bilemez hâlde sürekli saldırganlık, sürekli tezgâh, sürekli kara propaganda peşindeler. Pandemi sürecinde ortaya çıkan halkın ekonomik problemleri de bunlar için tam bir istismar malzemesi olmuştur. Türkiye üzerinde ihanetlerini gerçekleştirmek için halkın duygu ve düşüncele- A rini istismar ederek ihanetlerine sonuç almak için kılıktan kılığa girmektedirler.

          Türkiye’de hangi gelişme olursa muhakkak olaylara düşman gözüyle bakmaktadırlar. Çünkü düşman bunlara açıkça “sizi destekleyeceğim” dediği için bunlar kasap önünde ciğer bekleyen kedi, köpek gibi sabırsızlanmaktadır.

          4600 YPG’li teröristin öldürüldüğü Zeytin Dalı Operasyonu’na CHP ve yancılarının nasıl karşı çıktığını unuttuk mu? İşin en garip tarafı nedir biliyor musunuz? CHP ve HDP’den önce Afrin operasyonuna ilk karşı çıkan parti, milliyetçi maskesi takan Meral Akşener’in İP’i olmuştu.

          Bu muhalefetin Karabağ’ın Ermeni işgalinden kurtarılmasını nasıl gölgelemeye çalıştıklarını, Kıbrıs’ı Mustafa Akıncı’nın Rum çizgisine getirmesine verdikleri destekleri unuttuk mu?

Türkiye’nin Akdeniz politikasına karşı bir dedikleri diğerini tutmayan politikalarını unuttuk mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.726 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar