Heval Kemal'in başını çektiği ihanet muhalefeti!

          Türk ordusu Gara bölgesine terör örgütü PKK’nın topraklarımızdan alıp götürerek alıkoyduğu asker ve polislerimizi kurtarmak, bölgeyi terör örgütünden temizlemek...

          Türk ordusu Gara bölgesine terör örgütü PKK’nın topraklarımızdan alıp götürerek alıkoyduğu asker ve polislerimizi kurtarmak, bölgeyi terör örgütünden temizlemek için geçtiğimiz hafta bir operasyon başlatmıştı. Operasyon başladığı ilk günlerde 3 askerimiz şehit düşmüş, operasyon boyunca da 52 PKK’lı terörist öldürülmüştü. Operasyonun son aşamasında da gelen bilgi bizleri kahretmişti. Terör örgütü alıkoyduğu silahsız, savunmasız 13 asker ve polisimizi şehit etmişti. PKK işte böyle bir alçak terör örgütüdür. Oysa Türk ordusu teslim olan PKK’lı teröristlerin kılına dahi dokunmamaktadır.

          Türk devleti son beş yıldır gerçekten hem içeri de, hem sınır ötesinde çok kararlı bir şekilde terör örgütleriyle mücadele ediyor. Buna Allah da, kulu da şahittir. Ama maalesef Türkiye’nin çok tuhaf, garabet ve ihanet odağı haline gelen bir muhalefeti vardır. Türkiye’nin terörle mücadelesinde resmen ayak bağı olmaktadır. Sınır ötesinde YPG’ye (PKK) operasyon yapıyorsun, HD(P)KK’dan önce bunlar feryat ediyor. Hatırlayın Zeytin Dalı Operasyonu’nu engellemek, hedefini saptırmak için başta CHP olmak üzere bu rezil muhalefet neler söylemişti neler… “YPG terör örgütü değil, vatanını koruyan bir oluşum” diyen Kemal Kılıçdaroğlu’nun peşine takılan rezillerden ne beklersiniz ki?

          Afrin’de 4600 YPG’li terörist bu muhalefete rağmen öldürülmüştü. Muhalefet o günlerde adeta Türk devletinin ve hükümetinin önünde canlı kalkan olmaya kalkışmıştı.

          Terör örgütü PKK’nın propagandasını yapmak için kurulan gazetesi, televizyonu, radyosu kapatılıyor, ilk bu reziller feryat ediyor.

          Terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık eden siyasetçi, belediye başkanı gözaltına alınıyor, tutuklanıyor, ilk bu reziller feryat ediyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar