Heval Kemal, PKK'nın sana saldırması için ne yaptın ki?

          "Değişik olayları, konuları yazalım” diyoruz ama Kemal Kılıçdaroğlu ve avanesi, inanın siyasi yalan ve garabet algılar konusunda bir türlü durmak bilmiyor. CHP, PKK ilişkisi konusunda...

          "Değişik olayları, konuları yazalım” diyoruz ama Kemal Kılıçdaroğlu ve avanesi, inanın siyasi yalan ve garabet algılar konusunda bir türlü durmak bilmiyor. CHP, PKK ilişkisi konusunda öyle köşeye sıkıştı ki debelendikçe batağa daha çok saplanıyor.

          Kemal Kılıçdaroğlu’nun son bombası da “PKK’nın saldırdığı tek lider benim” şeklinde olmuştur.

          Heval Kemal demiş ki: “Efendim şimdi CHP’yi PKK’lı diye suçluyorlar. Yahu PKK’nın saldırdığı tek lider benim. Şavşat’tan Ardanuş’a giderken canımızı zor kurtardık. Bir er şehit oldu. Ama toplum unutuyor.”

           Evet, böyle bir saldırı oldu ama terör örgütü PKK saldırıdan sonra “Eylem esnasında askeri aracın arkasında sivil bir konvoyun olduğu fark edilmiş ve zaten Kılıçdaroğlu’nun bindiği araç atış mesafesine girmesine rağmen herhangi bir atış yapılmamıştır. Burada CHP ve Kılıçdaroğlu kesinlikle herhangi bir biçimde hedeflenmemiştir” açıklamasını yapmıştır.

          Ölüm ve yaralanmayla sonuçlanan bir olay olduğunda şüpheliler, mağdurun husumetli oldukları kişiler arasında aranır ve onlar üzerinde yoğunlaşılır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar