Heval Akşener, HD(P)KK hakkında karar ver artık!

Meral Akşener önce sen HD(P)KK hakkında gerçek düşüncen nedir onu netleştir. HDP sana göre “Kürtlerin siyasal temsilcisi mi?” yoksa “Terör örgütü PKK’nın yanına konumlandırıyoruz” dediğin bölücü parti mi?

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, haklı olarak tüm mesaisini terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıkla geçiren HD(P)KK hakkında “Bu kervan böyle gitmemelidir. Adalet ve hukuk mutlak surette devreye girmeli, HDP’nin kapısına açılmamak üzere kilit vurulmalıdır. Yani demem odur ki, HDP’yi Türk siyasetinin taşıma ve hazmetme kapasitesi dolmuştur. Bu terör ve bölücülük yatağı kapatılmalıdır.” açıklamasını yaptı.

          Türkiye yıllardır yatıyor kalkıyor, HDP’nin bölücü eylem ve söylemleriyle uğraşıyor. Gerçi şöyle de bir durum var: PKK’nın taleplerini, sembolleşmiş teröristlerini, kavramlarını artık HD(P)KK’dan daha iyi savunan bir Kemal Kılıçdaroğlu, bir Meral Akşener, bir Ahmet Davutoğlu, bir Ali Babacan, bir Temel Karamollaoğlu var. 846 kişinin azmettirici katili terörist Demirtaş için hepsi “serbest bırakılsın” diyor. 

         

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.722 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.716 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar