Hep ihanetin adamı olan Bülent Arınç

Cumhur İttifakı hainlerle mücadele ederken, Bülent Arınç hainlerle sarmaş dolaş oluyordu. Artık ona dayanılacak hâl ve manzara kalmamıştı.

          Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi sıfatı taşıdığı hâlde, Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın düşüncelerine, AK Parti’nin politikalarına ve Cumhur İttifakı’nın ilkelerine öteden beri tamamen zıt açıklamalar yapan Bülent Arınç çekirge misali bir sıçradı, iki sıçradı ama üçüncü sıçrama sonrası kendi finalini yaşadı. Son televizyon programında âdeta kendi ipini kendi çekti. Bülent Arınç’ın ruhuna giren bir PKK-FETÖ virüsünün varlığı tartışılmaz bir gerçektir. Öteden beri onlara hep merhametli olmuş, kanlı yüzlerini gizlemeye çalışmış, onları masum göstermek için hiçbir cümlesini esirgememiştir.

          Haber Türk ekranlarında terörist Demirtaş ve bölücülerin sponsoru olarak bilinen Osman Kavala için tahliye istemesi, terör örgütü PKK-FETÖ hakkında karar veren yargı mensuplarını tehdit etmesi, terörist Demirtaş’ın teröristlerin hayatını anlattığı kitapları “Selahattin Demirtaş’ı tanımak veya onu yargılamak için onun yazdığı ‘Devran’ isminde kitap var. Ne olur onu alıp okuyun. Belki Selahattin Demirtaş hakkındaki kanaatinizi değiştirmeyeceksiniz ama Kürtler ve Kürtlerin yaşadığı travmalar üzerinde kafanızda çok şeyler değişecek” şeklinde önermesi, Kürtlerin temsilcisini HDPDemirtaş olarak gören açıklamalar yapması bardağı taşıran son hamleleri olmuştur.

          

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.725 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar