Hendek, Çukur, Kobani'de gül mü dağıttınız?

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (30.03.2022)''Hendek, Çukur, Kobani'de gül mü dağıttınız?'' başlıklı yazısı.

Geçmişte AKP hükümetinin yaptığı PKK açılımı olsun, Çözüm süreci olsun, Kürt açılımı olsun adına ne derseniz deyin o günlerde yaşanan her adıma tavizsiz karşı çıkan partinin adı MHP, Lideri Devlet Bahçeli olmuştu. O sürece karşı çıkan ikinci bir parti ve ikinci bir lider de olmamıştır. O süreçte yaşananlar karşısında MHP’nin verdiği mücadele ve bugün gelinen noktada Cumhur ittifakının ve AK Parti hükümetinin terör örgütünün belini kırması, Türkiye’nin kazancına ve milli menfaatlerin korunmasına çok büyük katkılar vermiştir. Terör örgütünün hareket alanının bitirilmesi, kökünün kazınması Doğu ve Güneydoğu halkına huzur getirmiştir. Dünlerde terör örgütü PKK’nın korkusuyla yaşam süren halk, şimdi al yıldızlı bayrağın gölgesinde artık huzur dolu bir yaşam sürdürmektedir. Türkiye’de bu manzarayı inkâr edecek aklı başında, sağduyu sahibi bir tane Allah’ın kulu yoktur.

Bu manzara birilerine batmaktadır. Doğu ve Güneydoğu Bölgesini yine PKK’nın güdümüne sokmak isteyen, bölgede huzuru PKK’nın terörüne kurban vermek isteyenler vardır. Bunların başında da Diyarbakır’a ziyarette bulunan, PKK’ya umut olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu gelmektedir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır’daki rezaletlerine ses çıkarmayan ortakları da onun gibi düşündüğünü kabullenmiş oldu.

Yazımın girişinde niye açılım sürecinden bahsettiğime gelince; HDP’li Ahmet Türk’ün Kobani duruşmasında yapmış olduğu savunmaları okudum. Daha ziyade PKK’nın elinde esir olan bir adamın çaresizliğini gördüm.

18 yaşındaki PKK’lı teröristin belediyeye gelip, ayak ayaküstüne atıp makamında kendisine sigarasını yaktırdığı 79 yaşındaki Ahmet Türk, hala esirlikten kurtulamadı, ölene kadar da kurtulacağa benzemiyor.

Ahmet Türk, geçmişte Kandil’e gittik, şuraya gittik, buraya gittik, şunları yaptık diyor. Ve devamında da “Devlet bir taraftan da bize arkadan tuzak kurdu” diyor. Çözüm sürecinde PKK’lı yaratıklar silah bıraktı mı? Asla. Hatta daha çok silahlandı. Terör olaylarını bitirdiler mi? Asla bitirmediler. Hendek-Çukur olayları bile başlı başına alçaklıklarının ürünüdür.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar