HD(P)KK'ya diyet borçları bitmiyor!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (04.08.2022)''HD(P)KK'ya diyet borçları bitmiyor!'' başlıklı yazısı.

Gün geçmiyor ki, CHP Belediyelerinde bir rezillik, bir ihanet haberi olmasın… Hizmet yok, proje yok… Sosyal medya algısıyla halkı idare ettiklerini sanıyorlar. Aslında öyle kandırıyorlar. Yolsuzluk ve rüşvetten alınan İl ve İlçe Belediye Başkanlarının, belediye başkanlarını parlatma reklamlarına harcanan paraların, abuk sabuk konserlere ve yandaş tutmak için yapılan israfın haddi hesabı yok…

CHP’li Belediyelerin bir başka göze çarpan özelliği de belediyelerin HD(P)KK karargâhına dönmüş olmasıdır. Bunların HDP’ye diyet borçları öde öde bitmiyor. Bir bakıyorsunuz İBB’nin içinde dağdan gelmiş teröristler gözaltına alınıyor, teröristbaşı Öcalan’ın posteri altında PKK’lılara konser veren sözde sanatçılar İBB bünyesinde konser veriyor. ABB Başkanı Mansur Yavaş Van’da “Demirtaş ve Kavala’yı serbest bırakacağız” diyen önderi Kılıçdaroğlu’nu çılgınlar gibi alkışlıyor, dışarı da halkın içinde kendisine "Selahattin Demirtaş'ı istiyoruz"  diyen bir alçağa da “İnşallah” cevabını veriyor. İzmir’dekinden hiç bahsetmiyorum zaten HDP onu direkt kendi partilisi olarak biliyor.

Son olarak Adana’nın CHP’li Belediyesinde şehit eşini işten kovma rezaleti yaşanırken, bir başka rezalet haberi de Mersin’deki CHP Belediyesi’nden geldi.

Medyaya yansıyan haber şu şekilde: CHP’li Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Basın Danışmanı Serdar Akinan'a para akıttığı ortaya çıktı. PKK'lı teröristlerin yuvası Kandil'de Karayılan ile görüşerek kahraman ilan eden Akinan'a belediyeden ayda 5 adet 90 saniyelik reklam filmi için 375 bin TL aldığı da belirtildi. Yılda 4 milyon TL’ye yakın ödeme alan Akinan ekipman ve personel ihtiyacını da Büyükşehir Belediyesi’nden karşılamış...”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar