HD(P)KK sevdalısı Kuvayımilliyeci mi olur?

Siz de HD(P)KK ile iş tuttuğunuza göre bu sinir hâli nedir Öztrak?

  Geçtiğimiz günlerde CHP’nin en itici tipleri olarak Özgür Özel’i, Engin Özkoç’u, Engin Altay’ı yazdığım yazımda nasıl olduysa siyasetin Şrek’i Faik Öztrak’ı atlamışım. Bu atlama adına okuyucularımdan özür dilesem yeridir. Çünkü böyle bir isim gerçekten unutulacak gibi değildir. O bakış, o duruş, o bile bile yalan söyleme hâli, konuşacağı yerde susmak, susacağı yerde konuşmak için zorlanması nasıl unutuldu gerçekten izahını kendime bile yapamıyorum. Neyse, o yine kendini bize hatırlatan pozunu sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla verdi.

   Siyasetin Şrek’i Faik Öztrak, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’den darbe üstüne darbe yiyen partisi CHP’yi kurtarmak için yalanı-dolanı-komediyi birbirine karıştırarak sosyal medyadan cevap vermeye çalışmış…

 Yaptığı açıklama içinde hele bir cümlesi var, inanın insanı güldürmekten öldürür. CHP terör örgütleri için sığınak, vatan hainleri için çatı olmuş “Genlerinde Kuvayımilliye ve Müdafaai Hukuk olan Cumhuriyet Halk Partisine verebilecekleri bir vatanperverlik dersi yoktur” cümlesini kuruyor. Sizce de trajikomik değil mi?

   Bir gün önce Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı için “HDP ile Kürt sorununu çözebiliriz” açıklaması yapmış, bu da çıkmış hâlâ millete “Kuvayımilliye” masalları anlatıyor.

...

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar