HD(P)KK ittifakıyla Türklük davası mı olur?

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli dün MHP’nin grup toplantısında ihanet projeleri etrafında toplanan fakat Türklük davasını istismar edenlere “Bölücüsünden kozmopolitine...

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli dün MHP’nin grup toplantısında ihanet projeleri etrafında toplanan fakat Türklük davasını istismar edenlere “Bölücüsünden kozmopolitine, işbirlikçisinden ilkesizine, haininden hayasızına kadar hepsi ağız birliği etmişçesine fikriyatımızın kilit taşları hakkında bilirkişilik taslıyor, gevşek gevşek atıp tutuyor. Be hey gafiller, Türklük ne zamandır sizin ana meselesiniz oldu?” şeklinde seslenmişti. Türkiye’de terör örgütü PKK merkezli ittifak yapanlar ağzından Doğu Türkistan’ı, Türkmenleri, Atatürk’ü istismar etmek için düşürmüyor. İhanet düşünceleri, karanlık ilişkileri, hayata geçirmeye çalıştıkları projeleri bu değerlere tamamen zıt ama Türk milletini aldatma konusunda maskeye ihtiyaç duydukları için “bu değerler etrafında en ufak bir gelişme olsun” diye sırtlan gibi beklemektedirler.

          Geçmişte defalarca sordum şimdi yine soruyorum. Türkiye’de 50 bin kişinin ölümünden sorumlu terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP ile işbirliği ve ittifak yapanların Doğu Türkistan gibi bir davası nasıl olabilir?

          Mesele soydaşa, masum insanlara sahip çıkmak ise Türkiye’de askerimizi, polisimizi şehit eden, masum insanları öldüren terör örgütü PKK’dan talimatları alan HDP ile niçin ittifak ve işbirliği yapıyorsunuz?

          “Doğu Türkistan nerede?” deseniz haritada bile gösteremeyecek olan Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener bu sorumun muhatabı en başta sizsiniz?

          Türkiye’de askerimizi, polisimizi şehit edenlerle, masum insanları, kundaktaki bebekleri dahi öldürenlerle her türlü işbirliğini yap, sonra çık Doğu Türkistan üzerinden MHP’yi, AK Parti’yi suçla…

          İlginçtir Türkiye’de Doğu Türkistan konusunda muhalefetten ilk gündemi oluşturan hem PKK’lı, hem FETÖ’cü olan eski HDP milletvekili Ömer Gergerlioğlu olmuştu. Sonra sırasıyla Ahmet Davutoğlu, Meral Akşener, Kemal Kılıçdaroğlu bu davayı istismar etmek için sıraya girdiler. Hangi Türklük davasıyla ilgileri varsa Doğu Türkistan korosu kurdular. Çin’in Doğu Türkistan üzerindeki baskı ve zulümlerinden MHP ve AK Parti’yi suçlayarak siyasi istismarla kazanım sağlamaya çalışıyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.725 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar