Gürsel Tekin ve komedi dans üçlüsü

          Bu CHP ve ortakları bize içinde HD(P)KK geçmeyen yazı yazdırmamaya yemin etmişler anlaşılan…          Biz HD(P)KK’yı anmasak, anmayalım desek bile onlar HDP’siz...

          Bu CHP ve ortakları bize içinde HD(P)KK geçmeyen yazı yazdırmamaya yemin etmişler anlaşılan…

          Biz HD(P)KK’yı anmasak, anmayalım desek bile onlar HDP’siz nefes alamıyorlar.  HDP’li en son gündemi CHP Milletvekili Gürsel Tekin katıldığı bir canlı yayında "İktidar olursanız HDP'ye bakanlık verecek misiniz?" sorusuna, "Elbette HDP'ye bakanlık verilebilir” şeklinde cevap vererek oluşturdu.

Gürsel Tekin HDP’ye bakanlık verme konusunda çok iştahlı bir CHP’lidir.

          Geçtiğimiz yıllarda da iktidar olmaları halinde HDP'ye bakanlık verilip verilmeyeceğine dair bir soruya yine şu sözlerle yanıt vermişti:

"TBMM yasama organı, burada başkan vekilliği yapan bir insan, neden bakanlık yapmasın."

          Normalde Atatürk’ün kurduğu ve miras bıraktığı CHP’de siyaset yapanların “Terör örgütü PKK’ya Türkiye Cumhuriyetini bölme hedefinde askerlerimizi, polislerimizi şehit ederken destek veren HDP gibi partileri Anayasa Mahkemesi nasıl kapatmıyor?” diye sorması gereken adamlar, HDP ile Türkiye’yi yönetmenin zeminini hazırlıyor. HDP’ye bakanlık vermeyi bırakın “İnşallah Demirtaş Cumhurbaşkanı seçilir” diyen CHP milletvekili bile gördü bu gözler… CHP, tamamen PKK ve FETÖ tarafından ele geçirilmiş bir partidir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar