Gevezelik ve yalanda özel bir tip!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (22.04.2022)''Gevezelik ve yalanda özel bir tip!’’ başlıklı yazısı.

Bu CHP’nin soyadı gibi Özel olan Özgür Özel isimli bir tiplemesi var. Vara yoğa gevezelik düzeyinde çok konuşuyor. “Çok söz yalansız, çok para haramsız olmaz” şeklinde bir atasözü vardır. Özgür Özel’in para düzeyini bilmiyorum ama yalansız cümle kuramadığını bize yıllardır gösteriyor.

Yine bir yalana, yine toplumu aldatmaya imza atarak “Devlet Bahçeli prompterden konuşuyor ama o prompterin kablosu Saray’da. Saray ne diyorsa aynısını söylüyor. Geçen hafta saray Suriyeliler kalacak dediğinde kalacak diyordu. Şimdi bu misafirlik fazla uzadı demeye başladı” cümlesini kurmuş…

Niye yalan söylüyor?

Çünkü CHP’nin politik ruhu yalan, iftira ve ihanetle beslendiği için bunu yapmasa vitaminsiz kalacaklarını çok iyi biliyorlar. CHP’nin yerleşik düzeye geçmiş politikası “At yalanı inanan inanır, inanmayana yeni yalan buluruz” şeklindedir.

Özgür Özel, MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli Türkiye-Suriye arasındaki gerginlik ve Suriye’de iç çatışma çıktığı günden bu yana uyarılarını hep sürdürmektedir. Yaptığı her tespitte de haklı çıkmıştır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar