Gazete basan, gazeteci dövdüren CHP!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (14.04.2022)''Gazete basan, gazeteci dövdüren CHP!’’ başlıklı yazısı.

 Dikkatinizi çekiyor mu bilmem, Türkiye üzerinde faaliyet yürüten tüm terör örgütleriyle bir bağ kurmuş olan CHP’de bir özgüven patlaması var. PKK, YPG, PYD, DHKP-C, MLKP, FETÖ gibi terör örgütleriyle her türlü sıcak ilişki kuruyor, onlara sözcülük yapıyor, onların her meselesinde karşımıza avukat olarak çıkıyor.

 Yerel seçimlerde de birçok büyükşehir belediyesini kazanınca bunlardaki özgüven patlaması dengelerini tümden bozdu. Her şeylerini artık pervasızca, ahlaksızca ortaya koyuyorlar. Artık hiç “millet ne der, toplum ne der” ölçüleri de kalmadı.

CHP’li belediyelerde yaşanan rezillikler bunların aynası durumundadır. İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya belediyelerine bakın çapsızlık, vizyonsuzluk ve yandaşa vurgun düzeni kurmak dışında bir şey göremeyeceksiniz.

Dün başyazımda da bunları vurgulamış ve iki tane örnek vermiştim. Birisi Mersin’de CHP’li belediyelerin yolsuzluklarını yazan yerel gazetenin baskına uğraması, diğeri CHP’li Kuşadası Belediyesi’ndeki yolsuzlukları, usulsüzlükleri yazan Ergün Poyraz’ın feci şekilde dayak yemesi olayıdır.

Ergün Poyraz da azılı bir şekilde AKP muhalifidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında ağır eleştiri olan birçok kitabın da yazarıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar