Fidayda Mansur Yavaş'ın mektupları

          Sosyal medyanın hava gazıyla şişirilen Mansur Yavaş, Ankara’da ne zaman doğal bir afet yaşansa hepsinde de çapsızlığını tekrar tekrar göstermeyi bir gelenek haline getirdi. Göreve...

          Sosyal medyanın hava gazıyla şişirilen Mansur Yavaş, Ankara’da ne zaman doğal bir afet yaşansa hepsinde de çapsızlığını tekrar tekrar göstermeyi bir gelenek haline getirdi. Göreve geldiği günden bu yana ne bir ABB’yi yönetme kabiliyeti gösterdi ne de ABB’yi adam gibi yönetme kadrosu kurabildi. Mansur Yavaş ABB bünyesinde bir kurumun başına birini atıyor, o kişi belli bir süre sonra yolsuzluktan görevden alınıyor. Onun yerine yeni atama yapıyor, o da belli bir süre sonra yolsuzluktan görevden alınıyor. Çünkü yiyici takımıyla yola çıktığı için hizmet yapacak bir atmosferi de oluşturamadı. Yani kendinin çapsızlığını, vizyonsuzluğunu kapatacak bir kadro kuramadı.

          Mansur Yavaş ideolojide savruk, ahlakta dağınık, belediye başkanlığında çapsız olduğunu defalarca göstermiş birisidir.

          Siyasi geçmişinde MÇP, BBP, ANAP, MHP gibi partilerle ilişkisi ve diyalogu varken, CHP’ye geçerken “Bugün 40 yıllık geçmişimi geride bırakarak, CHP adayı olmamla, geride kalan tüm tartışmalar bitecektir” diyerek ideolojik savrulmasını, bir iş adamıyla yaşadığı para, şantaj, tehdit içerikli diyaloglarıyla ahlak dağınıklığını göstermişti. Belediye Başkanlığındaki çapsızlığını ise Ankara halkını ilgilendiren her olayda göstermektedir.

          ABB Başkanı olduğu ilk aylarda şöyle demişti: Değerli Ankaralılar, Bizler hiçbir mazerete sığınmadan, kentimizin yıllarca ihmal edilmiş altyapı hizmetlerini sağlamak için projelerimizi ivedilikle hayata geçireceğiz. Bu konuda tespitlerimiz tamamlanmış olup, eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar başlatılmıştır. Ankara’mızın altyapı sorununu kalıcı olarak çözmek bizim önceliğimiz olacaktır. (9 Haziran 2019)

Mansur Yavaş bu sözünde durdu mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar