FETÖ VE PKK arkasında ABD yok mu?

          Dünyadaki birçok terör örgütünün kurucusu, besleyicisi, yönlendiricisi hep ABD olmuştur. Onun elinin olmadığı bir terör örgütü bulmak zordur. Ateist terör örgütü...

          Dünyadaki birçok terör örgütünün kurucusu, besleyicisi, yönlendiricisi hep ABD olmuştur. Onun elinin olmadığı bir terör örgütü bulmak zordur. Ateist terör örgütü PKK’ya da destek olan, sözde İslamcı DEAŞ ve FETÖ’ye de destek olan hep ABD’dir. Dünya genelinde ABD’nin desteklediğine dair daha örnek vereceğimiz çok terör örgütü var ama Türkiye üzerinde terör eylemleriyle bilinen bunlar olduğu için yoğunlaşmamız bunlar üzerine olacaktır.

          Terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD-YPG’ye dünyanın gözü önünde tonlarca silah yardımı yapan ABD’nin PKK ilişkisi alenen ortadadır. DEAŞ’ı (İŞİD) ABD’nin desteklediğine dair birçok somut gösterge var ama eski ABD Başkanı Trump’ın “IŞİD’in kurucusu o. Obama IŞİD’i kurdu. Ve şunu da söylemeliyim, yardımcılığını da ezik Hillary Clinton yaptı.” sözü bizim için yeterli referanstır.

          FETÖ’nün CIA tarafından peydahlandığı, eğitildiği ve yönlendirildiğinin son tescili 15 Temmuz hain darbe girişimi olmuştur. FETÖ’nün başının ve beyin kadrosunun ABD tarafından korunup, Türkiye’ye teslim edilmemesi de FETÖ’nün ABD tarafından beslendiğinin açık delilidir.

          ABD, Türkiye’nin mi yoksa terör örgütü PKK’nın ve FETÖ’nün mü stratejik ortağı ve müttefikidir? ABD’nin ilişkilerine bakılırsa terör örgütleriyle stratejik ortaklık ve müttefiklik yapmaktadır.

          ABD şeytani planları olmasa FETÖ’nün teröristbaşı ve terör örgütü mensuplarını Türkiye’ye teslim ederdi, değil mi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar