Evlere Şen'lik CHP'li hukukçu Ersan Şen

Ersan Şen…          Ekranlarımızın evlere Şen’lik yorumcusu… Ekranlarda konuşurken sergilediği mimik hareketleri, bağıra bağıra konuşmaları ve gülüşleri kendini çok...

Ersan Şen…

          Ekranlarımızın evlere Şen’lik yorumcusu… Ekranlarda konuşurken sergilediği mimik hareketleri, bağıra bağıra konuşmaları ve gülüşleri kendini çok renkli bir kişilik yapmaya yetiyor. Ersan Şen’i özellikle 2019 yerel seçimleri öncesi ekranlardan düzenli takip etmeye, dikkatli dinlemeye başladım. Bu süreçte gemisinin rotasını CHP ve ittifak ortaklarını savunmaya kırdı. Yapamaz mı? Elbette yapar. İstediğini savunabilir, istediğini eleştirebilir. Demokrasi ve özgürlük zaten bunu gerektiriyor. Şimdi ben de bu demokrasi ve özgürlük çerçevesinde onu eleştireceğim.

          Ersan Şen’i beraber katıldıkları programda kendisi de hukukçu olan Rezan Epözdemir şöyle tarif etmişti:

          “Bir hukukçu ve yurttaş olarak şunu değerlendirebiliriz, faizi, dalgalı kuru, enflasyonun topluma olan yansımasını sosyolojik açıdan değerlendirebiliriz. Bakıyoruz Türkiye’deki yazılı ve görsel basında gelişmeler hakkında son dönem ekrana çıkan arkadaşlarımız Kuzey Deniz Saha Komutanlığını değerlendiriyor, sondaj çalışmasını değerlendiriyor, deprem değerlendiriyor, finans değerlendiriyor, ekonomi konuşuyor, gregorik kanununu anlatıyor, uluslararası siyaset bilimiyle ilgili hoyratça değerlendirmeler yapıyor, diplomatik ilişkilerden bahsediyor. Yani  ‘herşeyolog’’lar türedi son dönem Türkiye’de! Her konuda uzman. Her şeyi kendisinin bildiğinin iddia eden akademik, bilimsel değerlendirme yapan arkadaşlar var!”

          Bu sözlere çok bozulan Ersan Şen çok sinirlenmiş ve Rezan Epözdemir’i, “Ben senin ağabeyinim düzgün konuş” sözleriyle uyarmıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.715 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar