Erşan Kuneri'nin küfürleri, Mert Fırat'ın ihanetleri

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli geçtiğimiz Salı günü MHP'nin grup toplantısında sadece bugünün meselesi değil aynı zamanda dünün meselesi olduğu gibi yarınların da...

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli geçtiğimiz Salı günü MHP'nin grup toplantısında sadece bugünün meselesi değil aynı zamanda dünün meselesi olduğu gibi yarınların da meselesi olacak sosyal ve toplumsal ahlakı ve huzuru bozan konulara değindi. MHP son yıllarda bu konularla ilgili yoğun bir çaba içindedir. Çünkü bu mesele gün geçtikçe toplumu her yönüyle kuşatmaktadır.

          MHP’nin TBMM’ye sunmuş olduğu ve içeriği özenle hazırlanmış “Ruh Sağlığı Yasa Teklifi” ve alanında uzman bilim ve gönül adamlarının toplumun huzurunu bozan unsurlarla mücadeleyi ve huzuru tekrar temellendirmeyi esas alan “İnsanlığın Huzuru Projesi” zaten bu konudaki ciddiyetini göstermektedir.

         Siyaset ve medya dünyasındaki bazı zekâ ve ahlak kıtlığı yaşayanlar MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin konuşmasını sadece Erşan Kuneri dizisiyle sınırladılar ve onun üzerinden basitleştirmeye çalıştılar.

          Kimi embesiller de “Devlet Bahçeli Diyarbakır’da yaşanan çocuk istismar olayını ve ekonomik meseleleri Erşan Kuneri filmiyle örtbas etmeye, gündem değiştirmeye çalıştı” gibi akla ziyan yorumlarda bulundular.

         CHP ve ittifak kuyruklarına mensup görsel, yazılı ve sosyal medya bünyesinde hep bu pro- pagandaları yaptılar ve halen de yapmaya devam ediyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar