Döneklik, nankörlük, vefasızlık ve edepsizlik...

           Dönekleri en güzel tarif eden herhâlde şu sözlerdir: “Dönekler, döndükleri şeylere karşı çok sinirlidirler... Dönekler, döndükleri şeylere herkesin tepkisinden daha...

           Dönekleri en güzel tarif eden herhâlde şu sözlerdir: “Dönekler, döndükleri şeylere karşı çok sinirlidirler... Dönekler, döndükleri şeylere herkesin tepkisinden daha fazla tepki duyarlar... Dönekler, döndükleri davadan kendi küçük çıkarları için dönmediklerini anlatmak için, döndükleri şeylere sürekli küfrederler...”

           Bu aralar dönekler birer birer sahneye sürülüyor. Döneklerin kendileri kullanışlı oldukları gibi, yeni sahiplerine kuyruk sallayarak pay kapma iştahları da oldukça yüksektir. Şu an manzaraları öyle hâlde ki, dört bir yana dağılmış dönekler âdeta seferberlik hâlinde kendilerini gösterme gayreti veriyorlar.

”Hangi birini yazalım?” diyecek kadar da çoklar…

           Geçtiğimiz günlerde döneklerden birisi de sahibine “ben buradayım” mesajını verdi. Boyu da Avarel kadar uzun ama kendini sahibine tam gösteremiyor herhâlde!

           Meral Akşener’in, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Netanyahu gibi sivil ve çocuk öldüren birine benzetmesinden iki gün sonra Rize’ye gitmesi ve burada provokasyona zemin hazırlayan çabaları şu an Türkiye’de tartışılan bir durumdur.

           MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli de bu tehlikeli provokasyonlara karşı “Geçen haftaki grup konuşmasında, Sayın Cumhurbaşkanı’nı katil Netanyahu’ya benzeten ve siyonizme gülücükler saçan bu şahsın, birkaç gün sonra Rize’yi, ilçeleri İkizdere ve Çayeli’yi ziyaret ederek müessif olaylara sebebiyet vermesi çok yönlü incelenmeli ve mercek altına yatırılmalıdır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar