Dış mihrakların sesi, CHP'nin minnağı Bebecan

Hainlere merhametli, teröristlere şefkatli Bebecan, bu ülkeye senin verebileceğin bu tür vebalı düşüncelerle olsa olsa ihanet olur. Abdullah Gül’ün siyasi oyuncağı, CHP’nin ittifak minnağı Bebecan, MHP’ye sataşmak senin boyunu aşar.

          Çıktığı televizyon programında PKK’lı Selahattin Demirtaş’a tahliye isteyen, Demirtaş’a ait teröristlerin hayatını anlatan kitapları okumayı tavsiye eden, tüm terör örgütlerinin faaliyetlerinde sinsice varlığını hissettiren Osman Kavala’ya tahliye isteyerek tüm tepkileri üzerine çeken ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa etmek zorunda kalan Bülent Arınç yeni açıklama yapmış ve şunları söylemiş: “Haber Türk TV’de yaptığım konuşma sebebiyle yüzlerce dostumdan samimi duygularını ifade eden desteklerini ve dualarını bildiren mesajlar aldım. Bazılarıyla telefonda görüşüm. Ben onurlandıran bu mesajlardan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bana verilen bu destek sözlerimin vicdanlarda karşılık bulduğunu göstermektedir. “

          Bülent Arınç terör örgütleri ve onların siyasi uzantılarından, kurumlarından, yazar ve yorumcularından destek almış olabilir. Zaten de öyle olmuştu. Haber Türk’te yaptığı konuşma sonrası, o çevreler Bülent Arınç’a destek açıklaması için kuyruğa girmişti. CHP, İP, HD(P)KK, Gelecek, Deva, Saadet çok sıcak sahiplenme göstermişti. İhanette diğerleriyle yarışan minnak ortaklardan Ahmet Davutoğlu’nun partisi de Bülent Arınç’a “partimize gelebilir” davetinde bulunmuştu.

          Yani Bülent Arınç’a bunlar destek verip, dua etmiş olabilir. Şehit ailelerinin, vatanseverlerin hepsi de kendine beddua etti, bunun da farkındadır herhâlde?

         

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.173 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.710 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 226 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar