Devrimci, yoldaş Serok Ahmet'in videoları

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (17.06.2022)''Devrimci, yoldaş Serok Ahmet'in videoları'' başlıklı yazısı.

Türkiye’ye yaptığı ihanetlerle, kötülüklerle adı tarihe geçmiş olan Serok Ahmet geçtiğimiz akşam “Sayın Bahçeli, bugün biraz uykusuz kalmanızı rica ediyorum. Saat 23:30’u bekleyin lütfen. @dbdevletbahceli” twitini atarak gerçekten anlatacak bir şeyi var gibi milleti beklentiye soktu. Dediği saatte de sosyal medyasına 8 dakika 3 saniye süren bir konuşmasını yükledi. Ama videonun altına herkes “Senin için harcadığım 8 dakika 3 saniyeme yazıklar olsun” tepkisini gösteriyordu. Serok Ahmet o saçma sapan cümlelerle, tespitlerle, örneklerle bezediği konuşması yerine “Güldür Güldür” programında kendiyle ilgili skeçleri yükleseydi inanın daha sempatik kalırdı.

Biliyorsunuz Ahmet Davidoğlu bölücülük duyguları depreştiği için geçtiğimiz hafta Diyarbakır’da “Kürt Çalıştayı” yapmıştı.

MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli de Serok Ahmet’in bu etnik ve bölücü fitnesine “Zillet ittifakının ıslah olmaz üyesi Serok Ahmet’in, Diyarbakır’da düzenlenen “Demokratik Geleceğimizin İnşası: Kürt Meselesi” çalıştayında yaptığı konuşma, bu çalıştaya PKK’lıların ve FETÖ’cülerin aleni katılımı bölücü bir provokasyondur. Serok artık kartını açık oynamaktadır. Ve PKK tezlerini savunacak kadar çukurlaşmıştır. Serok Ahmet, Türkiye’nin başına sarılmış beladır, kumanda edilen mandacıdır, geçmişi ve geleceğiyle siyasi kundakçıdır” sözleriyle tepki göstermişti.

Serok Ahmet’in derdi bu sözler olmuş…

Bölücülere atmosfer yaratmak için “Kürt Çalıştayı” yapan kendinde bir problem yok ama ihanetini yüzüne vuran MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye “Sizin psikolojik sıhhatiniz konusunda ciddi şekilde kaygılıyım” demiş…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar