Dertleri hükümet, Cumhur ittifakı zafer payı almasın!

80 yaşına merdiven dayamış Sadi Somuncuoğlu, artık CHP’nin ihanet politikaları elinde oyuncak olmayı bırakmalıdır.

          Azerbaycan yıllar sonra işgal edilmiş topraklarını kurtararak büyük bir zafere imza attı… Zaferini de vura vura savaş meydanlarında kazandı. Ermenistan, Azerbaycan’a saldırdığına saldıracağına bin pişman oldu. Bundan bir yıl önce “Azerbaycan işgal edilmiş topraklarını kurtarır mı?” diye düşünsek belki hayalimize bile gelmezdi. Fakat Azerbaycan askeri, stratejik ve diplomatik olarak gerçekten çok başarılı bir sınav verdi. Türkiye’nin de Azerbaycan’ın yanında tavizsiz duruş sergilemesi, Azerbaycan-Ermenistan savaşından önce Türkiye-Azerbaycan arasında gerçekleşen görkemli tatbikatla hazırlık yapılması, Türkiye’nin uluslararası ilişkide ön alan açıklamaları, Dağlık Karabağ’da 44 gün süren çatışmaların Azerbaycan’ın lehine sonuçlanmasında ve savaş sahasında Ermenistan’a karşı üstünlük kurmasında silahlı ve silahsız insansız hava araçlarının (İHA-SİHA) etkin bir şekilde kullanmasının önemli rol oynaması bir bütün düşünüldüğünde zaferle sonuçlanan bir netice alındı.

          Ama Türkiye’deki bazıları da bu zaferi gölgelemek için her türlü kurnaz propagandayı yapmaktadır. Türkiye’nin Azerbaycan topraklarının işgalinden kurtulmasına yönelik etkisini, Cumhur İttifakı’nın tavizsiz ve kararlı bir şekilde Azerbaycan’a sahip çıkmasını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Azerbaycan konusunu milli bir mesele yapmasını sulandırmak ve zaferdeki payını gölgelemek için her türlü kelime oyununu oynuyorlar.

       

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar