Demirtaş'ın çizgisini beğenen o çizgiyle kadrolaşır!

          TBMM bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşma ve verdiği bilgilerle CHP ve onun ortakları HDP ve İP’i adeta çılgına döndüren İçişleri...

          TBMM bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşma ve verdiği bilgilerle CHP ve onun ortakları HDP ve İP’i adeta çılgına döndüren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB hakkında da vahim bilgiler paylaşarak CHP’nin terör örgütlerinin yuvasına dönüştüğünü bir kez daha gözler önüne sermiştir.

          Süleyman Soylu’nun “İBB’ye 33 bin personel alındı. 14 bin kişinin bilgisi bize intikal ettirildi. 12 bin kişi incelendi.577 kişinin terör örgütünden kaydı olduğu belirlendi. İncelenen 12 bin kişiden 455’inin PKK/KCK kaydı, 80’inin DHKP-C kaydı, 20’sinin MLKP kaydı, ikisinin MKP kaydı var.” şeklinde verdiği vahim bilgi sonrası bazıları “İBB’de böyle şeyler olmaz” duruşuna geçip şok olmuş gibi davranıyor. Sanki sanırsınız Ekrem İmamoğlu Atatürk’ün silah arkadaşıydı. Ekrem İmamoğlu dediğiniz adam PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin oylarıyla seçilmiş “HDP’nin başımın üstünde yeri var. HDP’lilere layık olmaya çalışıyorum” diyen biri değil mi?

          Kaldı ki, Ekrem İmamoğlu’nun seçim kampanya danışmanı Necati Özkan “CHP’lilerin %98’i sandığa gidip bizi desteklerken, HDP’nin %100’ü bizi desteklemiştir” diyerek bu durumu tescillemiştir.

Biz şimdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun verdiği bu bilgilerin nesine şaşıralım?

Tuhaf olan nedir?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.715 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar