Demirtaş'ı yavaş yargılama niye? Cezaevi propaganda merkezi mi?

Terörist Demirtaş konusunda iki şeyi çok merak ediyorum. Birincisi: Terör örgütü PKK’nın mensubu olmaktan onanmış cezasından dolayı içeride yatan birisi nasıl istediği vakit twit atabiliyor, nasıl...

Terörist Demirtaş konusunda iki şeyi çok merak ediyorum.

Birincisi: Terör örgütü PKK’nın mensubu olmaktan onanmış cezasından dolayı içeride yatan birisi nasıl istediği vakit twit atabiliyor, nasıl istediği yere röportaj verebiliyor, nasıl çeşitli konularda yazılı açıklama yapabiliyor?

İkincisi: Hakkında birçok terör suç dosyası olan birisinin yargılanması niçin bu kadar yavaş ilerlemektedir?

Bu ikinci hususa MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli de terörist Demirtaş’ın yargılanmasındaki yavaşlığın farkında olarak “Terörist Demirtaş davasının bu kadar sürmesinin, mesela 16 Mart 2021’e ertelenmesinin makul bir nedeni var mıdır? Suç ve suçluyla gecikmeksizin mücadele edilmelidir. 2021 yılında terörle ilgilitüm davalar sonuçlanmalı, Türkiye bu bahsi hukuken kapatmalıdır” şeklinde dikkat çekmişti. İşlediği terör suçlarına baktığımızda artık gün yüzü görmesi mümkün değilken, o akil bir adam gibi, siyaset üstü bir konumda gibi bir muamele görüyor.

O PKK’lı teröristleri azmettirerek şehit ettirdiği, gazi yaptırdığı askerlerimizin, polislerimizin hesabını vermesi gerekirken, Güneydoğu bölgesinde Hendek-Çukur ve Kobani gibi terör olaylarını azmettirerek, yönlendirerek insanlarımıza o bölgeyi yaşanmaz kılmasının hesabını vermesi gerekirken, bu terörist, muhalefete yol haritası, iktidara akıl vermeye kalkıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar