Çubuk'taki Şehit Törenine gitmek provokasyondu!

          Sosyal medyada haberleri takip ederken “CHP ve SHP’nin eski genel başkanlarından Erdoğan’a dört ağır suçlama” başlıklı bir habere rastladım. İçeriğini...

          Sosyal medyada haberleri takip ederken “CHP ve SHP’nin eski genel başkanlarından Erdoğan’a dört ağır suçlama” başlıklı bir habere rastladım. İçeriğini açtığımda “CHP ve SHP’nin eski genel başkanları, AKP grup toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Çubuk’ta uğradığı linç girişiminin görüntülerinin izletilmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulundu” şeklinde bilgiler vardı.

          O görüntüleri izlemiştim. Hazırlanan o görsel Kemal Kılıçdaroğlu’nun halkın her kesimini kışkırtmasının işlendiği bir bölümde kullanılmıştı. Yani hadise “Yine Çubuk’taki gibi linç edilirsin” gibi bir tehdit, bir mesaj içermiyor. CHP’nin mazlumu oynama, ihanetlerini bu olay üzerinden örtbas etme girişiminden başka bir şey değildir bu. Eski genel başkanlardan Altan Öymen, Murat Karayalçın gibilerin işgüzarlığıdır.

          Çubuk’ta yaşanan olay Kemal Kılıçdaroğlu’nun halkı kışkırtan siyasetinin sonudur. Bunu saldırıyı meşrulaştırmak için söylemiyorum. Türkiye’de bir şehit cenaze törenine katılacak son kişi Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Özellikle son 6-7 yıldır uyguladığı politikalar bunun ana nedenidir.

          Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı cenaze töreni terör örgütü PKK’nın şehit ettiği Yener Kırıkçı isimli askerimizin töreniydi.

          Çok basit sorularla konuyu biraz açalım. Terör örgütü PKK’nın kapatılan gazetesine, televizyonuna, radyosuna, yazarına sahip çıkan, terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklık eden HDP’li Belediye Başkanlarına, HDP’li yöneticilere sahip çıkan, terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı PYD/YPG’ye her fırsatta sahip çıkan, ortağı Meral Akşener’in bile sıkıştığında “HDP’yi terör örgütü PKK’nın yanında konumlandırıyoruz” dediği HDP ile yerel seçim ittifakı yapan, Suriye’de öldürülen terörist Aziz Güler’in cenazesini CHP Genel Başkan yardımcılarına ve milletvekillerine havaalanından aldırıp, omuzlarında taşıttıran, eşi Selvi Kılıçdaroğlu’nu CHP’nin gazetesi Sözcü’nün bile “Operasyonda yaralanan Dilek Doğan canlı bombacının arkadaşı çıktı” diye haber yaptığı DHKP-C’li militan Dilek Doğan’ın cenaze törenine gönderen, 793 askerimizin, polisimizin şehit edildiği Hendek- Çukur olaylarının bir numaralı azmettiricisi olan PKK’lı terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını sürekli isteyen bir Kemal Kılıçdaroğlu profilinin, şehidimizin cenazesinde ne işi vardır?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.723 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar