Çözüm sürecini şu an CHP yapıyor!

          Geçtiğimiz hafta Milli Savunma Bakanlığı son 7 yıldır öldürülen terörist sayısını 35 bin olarak açıkladı. Son 7 yıldır Türk devleti gerçekten tavizsiz...

          Geçtiğimiz hafta Milli Savunma Bakanlığı son 7 yıldır öldürülen terörist sayısını 35 bin olarak açıkladı. Son 7 yıldır Türk devleti gerçekten tavizsiz ve kararlı bir şekilde terörle mücadele ediyor. Bu mücadele sadece Türkiye sınırları içinde değil, Irak ve Suriye sınırları içinde de gerçekleşmektedir. Terörle mücadelede son yıllarda çok büyük başarı elde edildi. Türkiye’de, Irak’ta ve Suriye’de PKK’lı teröristlerin öldürülmediği gün neredeyse yok gibidir. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu terörle mücadele kararlılığını içimizdeki hainlere, ABD’nin teröristleri her türlü beslemesine, AB’nin her türlü terör örgütlerine arka çıkmasına rağmen mücadele kararlılığını artırarak sürdürüyor.

          Türk devletinin ve hükümetinin terörle mücadeledeki bu kararlılığı ABD ve AB’nin içimizdeki uzantılarını oldukça rahatsız etmektedir.

          Bu mücadeleyi önlemek için her yolu denemektedirler. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye’de yaptığı HD(P)KK işbirliği yetmiyor gibi, Irak ve Suriye’deki terör operasyonlarına karşı çıkmıştır.

          ‘’Terörle mücadele yasası, uluslararası hukuka göre yeniden şekillendirilmelidir’’ diyerek de ABD ve AB’ye sinyal göndermiştir.

          CHP ve yanında hizaya geçen tüm muhalefet HD(P) KK’nın yanında olduğunu çeşitli eylem ve söylemlerle hep göstermiştir. Bunların hiçbiri de terörle mücadele sürecine destek vermemiştir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar