Çözüm, HD(P)KK ihanetleri izlemek mi?

Türkiye Anayasa’da, Siyasi Partiler Kanunu’nda, Türk Ceza Kanunu’nda köklü hukuki değişiklik yapmazsa terör konusunda acılar yaşamaya devam edecektir.

          HDP kâğıt üzerinde siyasi bir parti gibi görünse de tüm faaliyetleri teröre yardım ve yataklık üzerine şekillenmiştir. HDP’nin en başındaki eş başkanlarından tutun, ilçe başkanlarına kadar hangi yöneticisine sorarsanız sorun kendilerini terör örgütü PKK’nın mensubu ve üyesi olarak görmekte ve bunu da asla gizlememektedir.

          Terör örgütü PKK da HDP yöneticilerinin bu köleliğini gördüğü için, hepsini terör yardım ve yataklığında dilediği gibi kullanmaktadır.

          HDP’li yöneticiler terör örgütü PKK’nın elinde öyle rezil, öyle kepaze bir hâldedir ki, HD(P) KK kapatılsın inanın Türkiye huzura kavuşacağı gibi, birçok HDP’li de belki de bu rezillikten, bu kepazelikten kurtulacaktır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar