Çirkin, saygısız, ayıp demek tarife yetmez!

          Meral Akşener, İP isimli partisini kurduktan bir yıl sonra düzenlediği bir basın toplantısında CHP ve HDP ile yan yana geldiğine dair suçlamalara çok sinirlenerek “İYİ Parti’yi CHP...

          Meral Akşener, İP isimli partisini kurduktan bir yıl sonra düzenlediği bir basın toplantısında CHP ve HDP ile yan yana geldiğine dair suçlamalara çok sinirlenerek “İYİ Parti’yi CHP ve HDP ile yan yana getirme çabasını çirkin, saygısız ve çok ayıp buluyorum.” Demişti.

          Biz, bu birlikteliği İP kurulmadan önce sağladıkları için o günden beri sürekli eleştiriyoruz. Meral Akşener ve avanesi, MHP’den kopar kopmaz zaten ilk yaptıkları aldıkları tüm nefesi CHP ile beraber tüketmek olmadı mı?

CHP, HDP ve İP’ten biri nefes alamazsa öbürü de boğuluyor gibi olmadı mı?

O günden sonra CHP ile hiç kopmadılar. CHP’den dolayı da HDP ile…

          Ama Meral Akşener’in bu birlikteliği “ÇİRKİN, SAYGISIZ, AYIP” bulması, aynı zamanda bu birlikteliğin iğrençliğini de göstermiyor mu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.715 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar