CHP'nin sosyolog Emre Kongar'ı bile psikoloğa muhtaç!

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, Sivas, Bursa, Kayseri mitinglerinden sonra coşkulu kalabalıkla gerçekleşen bir mitingini de Erzurum’da yaptı. Erzurum her zaman kendine yakışanı yapmış, bu...

          MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli, Sivas, Bursa, Kayseri mitinglerinden sonra coşkulu kalabalıkla gerçekleşen bir mitingini de Erzurum’da yaptı. Erzurum her zaman kendine yakışanı yapmış, bu mitingde de Ülkücüleri bağrına basmıştır. Paralı çalışan anketçiler Sivas mitinginden beri MHP hakkında süt dökmüş kedi gibi… Olumsuz konuşsalar meydanların diliyle çelişecekler, olumlu konuşsalar paralı çalıştıkları partilerle aralarını açacaklar.

          MHP’nin mitingleri hepsine ders oldu. Bakalım para kazanmak uğruna yine ahlaksız mı olacaklar yoksa bu dersten sonra objektif mi davranmayı deneyecekler? Dikkatlice takip edeceğiz.

          Bugün, yazı konum anketçiler değil, Elazığ’da billboardlara asılan CHP’lilerin sözlerine ait afişlerle ilgili olacak… O afişler karşısında CHP’liler hâlâ ilginç bir şokta, tuhaf bir inkârda, şizofreni bir tavırda… Tam “O afişleri unutturduk” diye düşünüyorlardı ki, MHP Lideri Devlet Bahçeli o afişleri Erzurum’dan şu sözlerle yine hatırlattı:

“Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde Elazığ’a gitti.

Gakkoşlar hamdolsun Kılıçdaroğlu’na dersini verdi.

Elazığ’daki billboardlar ağyarını mani efradını cami afişlerle süslendi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar