CHP'nin Frankenstein'ı Özgür Özel

          Türk siyasetinde siz hiç CHP’deki Özgür Özel, Engin Özkoç ve Engin Altay gibi başka itici tip gördünüz mü?          CHP’ye bela okusan, başlarına...

          Türk siyasetinde siz hiç CHP’deki Özgür Özel, Engin Özkoç ve Engin Altay gibi başka itici tip gördünüz mü?

          CHP’ye bela okusan, başlarına gelmiş en büyük bela sanırım bu tiplerle temsil edilmek ve CHP’nin sözcülüğünü bunların yapıyor olmasıdır. O konuşma tarzları, üslupları, mimikleri, ses tonları, siyasi yorumları bu kadar mı itici olur, bu kadar mı irite eder adamı?

          Hele o Özgür Özel… Türk siyasetinde onun ayarında siyasete iğrençlik katan bir benzeri yoktur. Onu ekranda konuşurken görünce bizde direkt mide bulantısı etkisi yaratıyor. Bunun yüzünün derisi emin olun utanan, yüzü kızaran insan modelinden değil… Her konuda rezil oluyor ama böyle bir yüz derisi taşıdığı için utanması, yüzünün kızarması olmuyor.

          Ukala, haddini bilmez, zekâ düzeyi tartışmalı açıklamalarla CHP’yi temsil ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu tam kendine yakışan tiplerden kadrosunu oluşturmuş.

          Eczacı Özgür Özel, boş vakitlerinde her hapı vücudunda denedi de ondan mı bu hale geldi acaba?

....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.173 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.710 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 226 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar