CHP'li Mansur Yavaş, özür mektubu ne oldu?

          2020 yılının Nisan ayında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a “Bir CHP üyesi, CHP’li bir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olarak geçmişte tüm...

          2020 yılının Nisan ayında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a “Bir CHP üyesi, CHP’li bir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olarak geçmişte tüm uyarı ve tespitlerinde haklı çıkan MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli hakkında FETÖ gazı ve kavramlarıyla yazdığım mektup için özür diliyorum” şeklinde bir özür mektubu yayınlaması hâlinde bir daha kendisinin ismi geçen hiçbir yazı yazmayacağıma dair söz vermiştim. O mektubu hâlâ yayınlamadı. Yayınlayacak gibi de görünmüyor.

          Gerçi yerel seçimlerden önce “HDP’yi de ziyaret edecek misiniz?” sorusuna “Onu bilemiyorum, ajans karar verecek” diyen bir Mansur Yavaş’ın hür iradesinin olabilmesini düşünmek bile safdillik olur.

Özür beklediğimiz konu nedir?

          Mansur Yavaş’ın 12 Eylül 2010 referandum öncesi ve sonrası MHP ve Lideri Sayın Devlet Bahçeli hakkında AKP ve FETÖ medyasında figüran olarak sürekli açıklama yapması ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye yazmış olduğu o malum mektubun içeriği hakkında özür dilemesidir.

Mansur Yavaş o mektubunda Sayın Bahçeli’ye ne diyordu:

 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar