CHP peşine takılmış...

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (28.03.2022)''CHP peşine takılmış...'' başlıklı yazısı.

Türk-İslam düşmanlığı tescillenmiş CHP ile hareket eden Saadet Partisi’nin içi fokur fokur kaynıyor. Milli ve manevi çizgideki taban bu birlikteliği sorguluyor. Bu durumu Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Dr. Abdullah Sevim geçtiğimiz ay “Bizim tabanımız CHP ve HDP ile bir algılanmamızdan, görünmemizden hoşnut değil” sözleriyle ifade etmişti.

Saadet Partisi’nin kullanım haklarını CHP’ye teslim eden Temel Karamollaoğlu da içine düştüğü durumu çok iyi bildiği için geçtiğimiz günlerde “Bazen bize şöyle diyorlar; ‘Kılıçdaroğlu’nun, CHP’nin peşine takıldınız gidiyorsunuz’. Yok ya, biz kimsenin peşine takılmadık. Onlar aslında bizim peşimize takıldı geliyorlar” cümlelerini kurmuştur. Aslında bu bir sıvama çalışmasıdır.

CHP, Saadet Partisi’nin peşine takılmış vay be…

Biz, hiç bu pencereden bakmamıştık! Biz de CHP’nin günahını alıyor ve CHP’nin İslam düşmanlıklarını kendi doğallığı sanıyorduk. Meğerse CHP bunları Saadet Partisi’nin peşine takıldığı için yapıyormuş…

Mesela, CHP Kur’an-ı Kerim’i “Çağlar ötesinden gelen ses” diye aşağılayan Ankara Barosu’na sahip çıkma iznini Saadet Partisi’nden mi almıştı? Ya da Saadet Partisi’nin peşine takıldığı için mi yaşanıyor bunlar?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar