CHP kimin elinde kalacak?

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek'in bugünkü (10.05.2022)''CHP kimin elinde kalacak?'' başlıklı yazısı.

CHP’deki güç savaşları olabildiğince devam ediyor. Biliyorsunuz Kemal Kılıçdaroğlu bu güç savaşları içinde yara almamak için korkusundan CHP kongresini bile Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimler sonrasına erteledi. CHP’deki öncelikli savaşın konusu Cumhurbaşkanı adayı kim olacak ve daha sonra da CHP Genel Başkanı kim olacak savaşıdır.

Bu savaşların hepsinde de olay Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş arasında geçiyor.

Cumhurbaşkanı adayı bu üç isimden kim olacak?

CHP bu üç isimden kimin elinde kalacak?Yaklaşık beş ay önce Halk TV’de program yapan CHP’ye yakın yazar Murat Sabuncu "CHP’de Kemalciler, Ekremciler ayrımı büyüyor, partiyi de seçimi de zora sokabilir" içeriğinde bir yazı yazarak, CHP’deki savaşı içeriden biri olarak kamuoyuna duyurmuştu.

CHP içinde şimdi Kemalciler Kemal’i, Ekremciler Ekrem’i, Mansurcular Mansur’u Cumhurbaşkanı adayı yapmak için birbirine karşı her türlü ayak oyununu oynuyorlar.

CHP’de şu an Ekrem İmamoğlu bizzat CHP’liler tarafından linç edilir vaziyettedir.

Ekrem İmamoğlu’nun Karadeniz turunun Kemal Kılıçdaroğlu önderliğindeki CHP yönetimini rahatsız ettiği apaçık bellidir.

Ekrem İmamoğlu’nun linç edilme nedeninin Karadeniz turuna gazeteci Nagehan Alçı’yı götürmesi olarak bahane edilse de bunun bir mantığı inanın yoktur.

Çünkü Nagehan Alçı “Osman Kavala serbest bırakılsın”, “Selahattin Demirtaş tahliye edilsin”, “Başkanlık Sisteminin Fayda Sağlayacağını Söylemiş ve Yanılmış Bir Gazeteciyim” diyerek, HDP’yi savunmak için kurduğu cümlelerle ve buna benzer birçok söylemiyle CHP’lilerden farklı düşünmediğini gösteren biridir.

CHP’liler Ekrem İmamoğlu’na “Ergenekon-Balyoz kumpaslarının savunucusu olan bu kadının elinde Ali Tatar’ın, Kuddusi Okkır’ın ve Türkan Saylan’ın kanı vardır. Nagehan Alçı’nın bindirileceği tek otobüs, cezaevine giden otobüs olmalıdır” diye tepki gösteriyorlar.

Ekrem İmamoğlu Ergenekon-Balyoz kumpaslarının bir numaralı propaganda medyası olan FETÖ’nün televizyonu Samanyolu’nda program yapan kişi değil miydi?

Nagehan Alçı’nın Ekrem İmamoğlu’nun otobüsünde görünmesinden dolayı cinnet geçirmiş rolü oynayanlar, Ekrem İmamoğlu’nun FETÖ ilişkilerine niçin hiç bakmadılar?

Ekrem İmamoğlu'nun, FETÖ'nün 'Belediyeler İmamı' Erkan Karaarslan'la “gelecek planlaması” yapmasını niçin hiç görmemişlerdi?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar