CHP, HDP, İP ihanetlerini aklamak sana mı kaldı?

          1 Kasım 2015 seçimleri sonrası MHP’yi ele geçirme operasyonlarına figüran olanların kimi yol yakınken döndü, kimisi de o yolda ısrarla yürüyerek kurdukları İP isimli partide...

          1 Kasım 2015 seçimleri sonrası MHP’yi ele geçirme operasyonlarına figüran olanların kimi yol yakınken döndü, kimisi de o yolda ısrarla yürüyerek kurdukları İP isimli partide başköşede yerini aldı. Bunların başında da Müsavat Dervişoğlu yer almaktadır. Kendisini MHP’de iken gerçekten çok severdim. Sevgi ve saygıya dayalı hukukumuzu da her ortamda koruyan olmuştum. Ama o makam ve koltuk uğrunda kendini çok değiştirdi ve hatta bu uğurda yapısını da çok geliştirdi.

          Geçmişi kendini takip etmesin diye de “Teslimiyeti ve hakareti alkışlayanlarla aynı sıfatı taşımayı içime sindiremediğimden bir daha asla ülkücüyüm ya da ülkücüydüm demeyeyeceğim. Çabamız sadece İYİ olmaktır” diyerek CHP-HDP ortaklığına hizmet etmek için yeni maceralara yelken açtı.

          İlginçtir İP içinde Bahadır Erdem, Salim Ensarioğlu, Aytun Çıray gibi PKK, HDP, Öcalan, Demirtaş övgücülerinin yapacağı açıklamaları artık Müsavat Dervişoğlu gibiler yapmaktadır. Bu Meral Akşener’in gözüne daha İYİ girme ve CHP nazarında daha itibarlı görünme çabası herhalde… İP içinde birçok milletvekili, yetkili MHP’deki geçmiş hukukları adına çok ölçülü davranırken, Müsavat Dervişoğlu’nun MHP hakkındaki çeşitli açıklamaları, hakaretleri, CHPHDP- İP ortaklığından dolayı oluşan ihanetleri örtbas etmek için ortaya koyduğu kurnazlıkları kendinin büyük ayıbı olmaktadır.

          “HDP yasal, meşrudur. Kemal Kılıçdaroğlu’nun çözüm süreci için Meclisi işaret etmesini destekliyorum” tarzındaki açıklaması, ardından da Kandil’deki tüm teröristbaşlarının yerel seçim desteğini almış Kemal Kılıçdaroğlu’nun Irak ve Suriye tezkeresine “hayır” oyu kullandıktan sonra köşeye sıkışıp “Söz veriyorum o Kandil denen yuvayı yerle yeksan etmezsem Kılıçdaroğlu demesinler” şeklindeki hamamın namusunu kurtarmaya yönelik komik sözlerini yine aynı komiklikte olan “Kapsamlı bir çelişki de görmüyorum. Kandil başka bir yer, Suriye’nin kuzeyi başka bir yer” sözleriyle desteklemesi bizleri yeterince kanaat sahibi yapmaya yetiyor.

          CHP’nin, HDP’nin, İP’in birçok ihanet projesini destekleyen, sürekli onları meşrulaştırmaya çalışan Müsavat Dervişoğlu’nun geçtiğimiz gün MHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz’ı hedef alan “Fetö’nün kaset tuzağıyla önündeki 1.sıra adayı istifa ettiği için Yozgat’tan milletvekili seçilen, yardımcılığını yaptığı Genel Başkan Yrd. yine aynı FETÖ tezgahıyla görevinden çekilince Gn.Bşk.Yrd olan Sadir Durmaz, İYİ Parti’ye dil uzatacağına, neyin numunesi olduğunu hatırla” şeklindeki sosyal medya paylaşımına denk geldim.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.726 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar