Che Guevara dövmesi, devrimci olunca sustunuz!

           Son aylarda sanki bir yerden düğmeye basılmış gibi MHP ve Ülkücü Hareket üzerinde olumsuz bir imaj yaratma çabası çok net göze çarpmaktadır. Elbette eskiden de bunu...

           Son aylarda sanki bir yerden düğmeye basılmış gibi MHP ve Ülkücü Hareket üzerinde olumsuz bir imaj yaratma çabası çok net göze çarpmaktadır. Elbette eskiden de bunu yapıyorlardı ama şimdi bir sistemli çalışma dikkatlerden kaçmıyor. Bir cinayet, bir tecavüz, bir şiddet olayı oluyor, olaya karışan kişilerin Bozkurt yaparken, bir MHP sembolü önünde hasbelkader çekilmiş fotoğraflarıyla birlikte anında servis ediyorlar. Suça, olaya karışan kişilerin yüzlerce başka fotoğrafı var ama çok bilinçli olarak bu tür fotoğrafları kullanılarak algı yapılıyor. Fakat aynı suça, olaya karışan kişilerin CHP’li belediye başkanlarıyla da fotoğrafı olmasına rağmen haberi servis ederken onları asla kullanmadılar.

           Kamuoyunda “Aleyna Çakır” ismiyle bilinen bayanın ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun’un ve babasının CHP’li Çankaya ve Yenimahalle Belediye Başkanlarıyla fotoğrafı var ama yandaş sol medya Ümitcan Uygun’un ve babasının Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin posterleri önündeki ya da yöneticilerle olan fotoğraflarını ısrarla kullandılar. Aydın’da yaşlı bir kadına tecavüz edilip öldürüldü. Genç yaştaki sapığın 2015 yılındaki terörist Demirtaş ve HDP beğenileri görmezden gelindi ama onun Bozkurt işareti yaptığı, elinde üç hilal dövme olan fotoğrafı servis edildi. O fotoğrafı servis eden kişi de hakkında FETÖ soruşturması olan yerel bir gazeteci çıktı.

           Yani buna benzer o kadar örnek var ki, inanın yazmaya kalksak sayfalar almaz. Bozkurt yapmak, MHP ve Ülkücü Hareket’in sembolleriyle poz vermek maliyetsiz bir iş… Zaten suça, olaya karışan kişiler MHP’nin yöneticisi değil, kaldı ki bu tür olaylar karşısında MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin hassasiyetini, kararlılığını herkes bilir. Bu tür suça, olaya karışan kim varsa idam edilmesi için imza verilmesi gerekirse ilk imzayı o verir. Duruşu, düşüncesi bu kadar nettir.

           Ama yandaş sol medya sürekli “MHP’liler, Ülkücüler hep kriminal tipler” imajı vermeye çalışıyor.

Oysa sol medya şunu çok iyi anlamalı ve bilmeli…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.725 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar