Cezaevindeki Demirtaş terörist mi, kanaat önderi mi?

Daha önceki yazılarımda da ifade etmiştim. Terörist Demirtaş hapishanede terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan yatan birisidir. Ama nasıl oluyorsa her gün bir yerde açıklaması, röportajı...

Daha önceki yazılarımda da ifade etmiştim. Terörist Demirtaş hapishanede terör örgütü PKK’ya yardım ve yataklıktan yatan birisidir. Ama nasıl oluyorsa her gün bir yerde açıklaması, röportajı çıkıyor, sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıyor. Türkiye’deki, dünyadaki olayları bir PKK’lı gözüyle değerlendiriyor. HD(P)KK’lılara yön tayin ediyor, yol haritası veriyor. Bu teröristte bu imkân niçin veriliyor? Adalet Bakanlığı bu toleransı ona niçin veriyor anlamış değilim. Her terörist istediği gazeteye, haber sayfasına röportaj verebiliyor mu?

Yarın diğer PKK’lılar yahut FETÖ’cüler, IŞİD’ciler de cezaevinden bu propaganda sistemini kullanmak isterse ne diyeceksiniz?

Terörist Demirtaş cezaevindeki en azılı teröristtir. Hendek-çukur-Kobani olaylarında binlerce kişinin azmettirici katili, binlerce kişinin yaralanmasının baş sorumlusudur. Normalde idamlık mahkûmdur. Ama yasalar buna izin vermediği için, defalarca ağırlaştırılmış müebbet cezası verilmesi gereken birisidir. Ama sanırsın ona her şey serbest olan kanaat önderi gibi cezaevinden her gün bir açıklaması gündem olmaktadır.

Terörist Demirtaş geçtiğimiz haftalarda “Eğer muhalefetteki milliyetçi odaklar demokrasi ittifakına ısrarla engel olmaya devam edeceklerse bu durumda HDP’nin öncülüğünde üçüncü bir ittifak, ‘demokrasi ittifakı’ olarak ilan edilebilir” açıklaması yaparak bir nevi CHP ve İP’e aba altından soba göstermiştir. Aslında terörist Demirtaş’ın ne Kemal Kılıçdaroğlu, ne de Meral Akşener ile hiçbir sıkıntısı yoktur. Terörist Demirtaş’ın mesajı aslında “partiniz içinde HDP ve bana karşı olan yahut olabilecek tepkileri susturun, önleyin” içeriklidir. Yoksa terörist Demirtaş’a şeref madalyası takan, 24 saat avukatlığını yapan Kemal Kılıçdaroğlu ve evinde kahvaltı için bekleyen Meral Akşener ile ne kavgası olabilir? Bunların âdeta aile gibi görüntüleri var.

Cezaevinde kanaat önderi gibi konuşturulan terörist Demirtaş, geçtiğimiz günlerde de “MHP çok gürültü çıkarıyor olsa da yakın gelecekte Türkiye siyasetinden tümüyle silinip gideceğinden kuşkum yok. Çok gürültü çıkarıyor olmalarının nedeni, zurnanın son deliği olmalarıdır” açıklamasını yapmış…

Herhâlde beş yıllık cezaevi günlerinde akli dengesini de yitirmiş olmalı ki, MHP hakkında bu tür yorumlarda bulunabiliyor. Akıl sağlığı yerinde olan birisi “MHP, Türk siyasetinden silinir” diyemez. MHP kıyamete kadar bu topraklarda üç hilalli şanlı bayrağını dalgalandıracak bir partidir. Çünkü MHP vatandır, bayraktır, millettir. MHP Anadolu topraklarında işte bu sevdaların milli tohumudur. MHP’nin yaprakları budansa bile kökünü bu topraklardan söküp alacak hiçbir güç yoktur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.714 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.712 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar