Cem Yılmaz PKK'yı kınayan bir cümle kurabilir misin?

          Türkiye’de herhangi bir ihaneti, bir hainliği “Özgürlük, demokrasi” gibi kavramlarla meşrulaştırmaya yahut örtbas etmeye çalışan bir Sol zihniyet ve bunlara ayakçılık...

          Türkiye’de herhangi bir ihaneti, bir hainliği “Özgürlük, demokrasi” gibi kavramlarla meşrulaştırmaya yahut örtbas etmeye çalışan bir Sol zihniyet ve bunlara ayakçılık yapan yancıları vardır. Onbinlerce kişiyi öldürmüş, binlerce askerimizi, polisimizi şehit etmiş, devletimizin, halkımızın malını yakmış, yıkmış, yağmalamış, binlerce kişiyi sakat bırakmış bir terör örgütünün unsurlarını bile “özgürlük, demokrasi” kavramlarıyla savunacak, koruyacak kadar her alandan alçak karakterli kişilere şahit oluyoruz. Bu tür kişilerin toplanma, yönlendirme merkezi de hep CHP ve CHP ile hareket eden diğer partiler olmaktadır.

          Bu konuda birçok örneğimiz var ama son yılların en popüler konusu terörist Demirtaş’ın ve FETÖ-PKK-YPG merkezli etki ajanı Osman Kavala’nın tutukluluğuna yönelik yapılan propagandalardır. CHP ve yancıları olarak tarif edeceğimiz birçok siyasetçi, bu kişiler tutuklandığı günden bu yana “serbest bırakılmasına yönelik” propaganda yapmaktadır. Bu propagandalarının toplumda daha etkili olması için zaman zaman çeşitli sanatçıları da kendileri gibi konuşturarak ihanete alan açmaya çalışıyorlar. Terörist Demirtaş ve Osman Kavala adına propaganda şeytanlığı için geçmişte birçok sanatçıyı kullananlar geçtiğimiz günlerde Cem Yılmaz’ı kullandı.

          90’larda “beyninizi tokatlayan program” söylemiyle televizyonlarda programlar yapan, şimdilerde youtube kanalında konuk ağırlayan Rüstem Batum’un “Bir vatandaş olarak, Osman Kavala ve Selahattin Demirtaş hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna “Kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen bir insanın böyle gizemli bir suçu varmış gibi gösterilmesini biz oturduğumuz evden anlayamıyoruz” cevabını vererek “evrensel standartlar” çağrısıyla tutuklu olmalarını sorgulayarak onlara destek vermişti.

          “Kim olduğu, ne olduğu bilinen, ne yaptığı bilinen” diye tarif ettiği kişilerin ortak özelliği PKK terör örgütüne mensup olması ve bu terör örgütünü desteklemesi… Terörist Demirtaş’ın Hendek-Çukur-Kobani olaylarındaki azmettirici rolünü, terör örgütü PKK’yı en radikal bir şekilde öven açıklamalarını görerek mi söylüyor acaba bunları?

          Ya da Osman Kavala’nın terör örgütü PKK’nın kapatılan televizyonu IMC TV’de “PKK’nın silah bırakmasına gerek yok” şeklindeki konuşmalarını dinleyerek mi yapmıştır bunları?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.716 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.175 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.713 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 284 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar