Çarkların kralı CHP, yine çark etti!

          CHP’nin başını çektiği Türkiye’deki muhalefetin ne ahlakı, ne de aklı vardır. Hem Türkiye’ye sürekli ayak bağı oluyorlar, hem de sürekli kendilerini rezil ediyorlar. ...

          CHP’nin başını çektiği Türkiye’deki muhalefetin ne ahlakı, ne de aklı vardır. Hem Türkiye’ye sürekli ayak bağı oluyorlar, hem de sürekli kendilerini rezil ediyorlar.

          CHP son olarak Sakarya Arifiye Tank Palet Fabrikası konusunda yeni bir rezilliğine daha imza attı. Kemal Kılıçdaroğlu ve avanesi son yıllarda bu fabrikanın Katarlılara satıldığı iddiasıyla mitinglerde, televizyonlarda konuşmalar yapıyorlardı. Geçtiğimiz günlerde CHP sözcüsü Faik Öztrak çıktı, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP’li yöneticileri yalanlayan şu açıklamayı yaptı:

         "Bugün de Erdoğan tank palet fabrikasındaydı. Çıktı, 'Tankı paleti sattılar diyenler yalan söylüyor' dedi. Ne satması, biz satmaktan hiç bahsetmedik. Biz 'peşkeş çektiniz' dedik."

          Oysa "Şimdi satıyorlar fabrikaları. Tamam fabrikaları da sattılar. Onu hadi bir yere kadar anladık. Allah aşkına bu devletin, ordunun silah fabrikası satılır mı? Silah fabrikası. Sakarya'daki tank palet fabrikası. Neden satıyorsun? Kime satıyorsunuz? Katar ordusuna satıyorsunuz" sözleri ve buna benzer birçok söz Kemal Kılıçdaroğlu’na aittir.

Ama utanmadan, yüzleri kızarmadan “Biz satmaktan hiç bahsetmedik” diyebiliyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar