Bunlar PKK'ya değil, AK Parti'ye karşıymış!

          CHP ve yancıları ne zaman ihanet üzerinde yakalansa, ne zaman hain bir eylem ve söylem içindeyken köşeye sıkışsa hep AKP’nin geçmişte yaptığı tarihi yanlışlar...

          CHP ve yancıları ne zaman ihanet üzerinde yakalansa, ne zaman hain bir eylem ve söylem içindeyken köşeye sıkışsa hep AKP’nin geçmişte yaptığı tarihi yanlışlar üzerinden kendilerini savunmaya çalışıyorlar.

          CHP ve yancılarına “Niçin HD(P)KK ile hareket ediyorsunuz, niçin YPG-PYD’ye sahip çıkıyorsunuz, niçin PKK açılımı yapıyorsunuz, niçin Barzani’ye heyet gönderip ‘Kürt sorununu biz çözeriz’ diyorsunuz, niçin binlerce kişinin azmettirici katili terörist Demirtaş’a sahip çıkıyorsunuz, niçin HDP ile birlikte Anayasa’nın ilk dört maddesini değiştirmeye çalışıyorsunuz, niçin terör örgütleriyle mücadele eden tezkereye ‘hayır’ dediniz” şeklinde ve benzeri sorular yönelttiğimizde hemen eski defterleri açıp “AKP de Oslo’yu, Dolmabahçe’yi, çözüm sürecini, Habur’u yaptı, PYD’ye Türkiye üzerinden silah gönderdi, ABD’nin BOP’una hizmet etti, Barzani ile megri megri söyledi, HDP ile çözüm sürecinde beraber hareket etti” şeklinde savunma gerçekleştiriyorlar ve bu malzemeler üzerinden MHP’nin Cumhur İttifakı içerisindeki rolünü sorgulayıp, fitne çıkarmaya çalışıyorlar. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’nin politikalarına bakın bakalım hiç tezat var mı?

AKP o süreçte tüm bunları yaptı mı?

Yaptı ve hatta daha fazlasını yaptı.

          Bizler de bu yapılanlar karşısında mücadele ettik ve AKP’nin politikalarına en ağır eleştirileri yaptık. Atladığımız, es geçtiğimiz, görmezlikten geldiğimiz bir tane konu olmamıştır. İşte bu yüzden bugün CHP ve yancılarının ihanetleriyle gönül rahatlığında mücadele ediyoruz. Omurgalı çizgi de işte budur.

          Dün AKP’nin yaptıklarına karşı en ağır eleştirileri yapmışken, bugün CHP, İP, Deva, Saadet, Gelecek kim ki bunların ihanetleri, bölücülükleri, PKK ile iş tutmaları karşısında susalım? AK Parti dün yaptığı hataları, yanlışları, ihanetleri yapıyor mu? Hepsinden ders çıkardı ve adeta terör örgütü PKK’ya kan kusturuyor ve HDP’nin her bölücülüğünün hesabını dünü de hesaba katarak hesap soruyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar