Bülent Arınç 6+HDP için konuşuyor!

Türkgün Gazetesi Yazarı Yıldıray Çiçek’in bugünkü (19.04.2022)''Bülent Arınç 6+HDP için konuşuyor!’’ başlıklı yazısı.

 6+HDP’nin yerinde olsam Cumhurbaşkanı aday bulma sürecini bugün sonlandırırım ve hemen Bülent Arınç’ı 6+HDP’nin adayı olarak kamuoyuna duyururdum. Şu 7 parti içinde Bülent Arınç’tan rahatsız olacak var mı? Ben hiçbirinin rahatsız olacağını sanmıyorum. Bülent Arınç yaptığı açıklamalarla hem FETÖ’cülerin, hem PKK’lıların gönüllü avukatlığını yapıyor. Bülent Arınç’ın tüm söylemleri, yorumları, açıklamaları 6+HDP’nin tüm siyasi projelerine uygundur. Her ne kadar Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyeliğinden istifa etmiş olsa da, AK Parti içinde görünmeyi sürdürerek yaptığı sinsi açıklamalarla hem AK Parti’ye, hem Cumhur ittifakına düşmanlık yapmayı sürdürmektedir.

 Bülent Arınç geçtiğimiz günlerde Konya’nın bir yerel televizyonuna çıkmış ve son yıllarda artarak devam ettirdiği bu sinsi düşmanlığı sürdürmüştür. Bu haline de “Benim adım Doğrucu Davut. 9 köyden kovmuşlar 10’uncu köye şimdilik sığındık. Ama geçenlerde güzel bir söz buldum. ‘Söylediğin doğru olsun gerisi 9 köyün işi’ diyor” şeklinde maske üretme kabiliyetini sergilemiş…

Bülent Arınç madem “Doğrucu Davut” niçin zehirli dilini hep Cumhur ittifakına zarar vermek için kullanıyor? Niçin 6+HDP birlikteliğinin ihanetleri, belediyelerindeki yolsuzlukları, vurgunları hakkında hiçbir kelam etmiyor? Çünkü ruhen ve düşünce olarak onlarla birliktelik yaşamaktadır. 2023 seçimlerinde onlar siyasi başarıya ulaşsın Türkiye’de en mutlu olacakların başında Bülent Arınç gelir.

Televizyonlara çıkıp “Tayyip Bey’e olan sevgi ve güven zayıflamış olarak devam ediyor” propagandasını yapan birisi sizce kime çalışıyordur?

Türkiye 2023 seçimlerine doğru ilerlerken “Tayyip Bey’e olan sevgi ve güven zayıflamış” demek 6+HDP’nin işine yarayacak bilinçli bir propagandadır. Bir de bunu AK Parti içinde gözüken biri yapıyorsa zaten etkisi dışarıdaki düşmandan daha çok olur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar