Bu kadar CHP figüranlığı yetmez mi Ahmet Kutalmış?

          Geçtiğimiz günlerde CHP’li belediyelerin sponsorluğunda “Başbuğ Alparslan Türkeş, Ülkücülük, Türk milliyetçiliği” değerlerini HDP’nin ittifak...

          Geçtiğimiz günlerde CHP’li belediyelerin sponsorluğunda “Başbuğ Alparslan Türkeş, Ülkücülük, Türk milliyetçiliği” değerlerini HDP’nin ittifak ortaklarına, terörist Demirtaş sevdalılarına, Karabağ’da Ermeni safında yer alanlara, ABD’den özgürlük ve demokrasi dilenenlere, Avrupa ve NATO’nun Türkiye’ye müdahale etmesini isteyenlere, Anayasa’nın ilk dört maddesinin değişmesini dillendirenlere, PYD ve YPG’yi terör örgütü olarak görmeyenlere ve bu terör örgütleriyle mücadele için oylanan tezkereye HDP ile birlikte “Hayır” oyu verenlere, “Atatürk, Dersim’de katliam yaptı” diyenlere, Tunceli’de askerimizin dağa yazdığı “Ne mutlu Türk’üm diyene” sözü için “O yazılmasa da Atatürk’ün başka sözü yazılsa daha iyi olurdu” diyenlere, her fırsatta DHKP-C militanlarına sahip çıkan ve cenaze törenlerine katılanlara, ihraç edilmiş FETÖ’cüleri tekrar devlet kurumlarındaki işlerine döndüreceklerine dair söz verenlere, Ankara Barosunun “Sesi çağlar öncesinden gelen ses” ifadeleriyle Müslümanların kutsal kitabı Kur’an-ı Kerim’de yer alan ayetlere hakaret etmesine destek verenlere ve bunun gibi daha birçok Türk-İslam, vatan, millet, bayrak, Atatürk düşmanlığı yapan CHP gibi bir partiye peşkeş çekmeye çalışanlara karşı MHP ve Ülkü Ocaklarının kurumsal bir tepkisi oldu.

          Zaten MHP ve Ülkü Ocaklarının bu tepkisine karşı Halk TV başta olmak üzere kudurmuş gibi yayın yapan Sol medyanın hâli, MHP ve Ülkü Ocaklarının taşı doğru yere attığını ve SOL’ucanların oyununu bozduğunu göstermektedir. Yoksa komünist-devrimci artıklarının Başbuğ Türkeş’in doğum ve ölüm yıl dönümü diye bir derdi mi olur?

          Bu günlerde Halk TV’nin olayları köpürtmesi için en çok yayına aldığı kişi de cahilliği, edepsizliği, ahlaksızlığı, ikiyüzlülüğü, vefasızlığı, nankörlüğü, küstahlığı, terbiyesizliği dillere destan Ahmet Kutalmış isimli şahıstır.

          Hz. Ali’nin “Terbiyesizlikle kendisini düşüreni, soydan gelme asalet yükseltemez“ şeklinde güzel bir sözü vardır. Başbuğ Türkeş’in evladı ama ağzındaki hakaretler, küfürler, beynindeki cahillik, bilgisizlik o asalete vurulmaya çalışan en büyük leke olmaktadır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar