Ben bilmem ajans bilir!

          Kumandası kimin elinde olduğu bilinmeyen ama daha ziyade CHP’yi odak hâline getirmiş bir AJANS’ın varlığı artık kendini çok net hissettiriyor. Bu AJANS’ın merkezi Amerika’da...

          Kumandası kimin elinde olduğu bilinmeyen ama daha ziyade CHP’yi odak hâline getirmiş bir AJANS’ın varlığı artık kendini çok net hissettiriyor. Bu AJANS’ın merkezi Amerika’da mı, Türkiye’de mi yoksa başka bir ülke mi bilmiyorum ama CHP ve yancılarının propaganda manasında atacağı tüm adımları bu AJANS belirliyor. Bir yerden düğmeye basılıyor aynı anda CHP, İP, HDP, SP, Deva, Gelecek, FETÖ, PKK, DHKP-C unsurları harekete geçiyor. Cumhur İttifakı’na yahut ayrı ayrı AK Parti ve MHP’ye yönelik tek tip ifadeler, sloganlar, suçlamalar kullanılıyor. Geneli yalan, iftira olan argümanlarla birlikte Cumhur İttifakı’nı ve hükümeti yıpratmaya yönelik propaganda sistemi kurmuşlar, AJANS’ın istediği tarzda davranıyorlar.

          Ortada bir AJANS’ın olduğunu, CHP ve yancılarının nefes alıp vermesini bile bir AJANS’ın belirlediğini CHP’li Mansur Yavaş’a yerel seçimlerden önce “HDP’yi de ziyaret edecek misiniz?” sorusu yöneltildiğinde Mansur Yavaş’ın “Onu bilemiyorum, AJANS karar verecek” şeklinde verdiği cevaptan çok net anlamıştık. Sözde milliyetçi diye pazarlanan bir adam ama HDP ile görüşüp görüşmeyeceğine bir AJANS karar veriyor. AJANS ne kadar ağır basıyorsa “PKK’nın yardım ve yatakçılarıyla ne işim olur?” diyemiyor.

          Belki şunu diyebilirsiniz; “CHP’nin siyasi, politik tüm propagandalarını belirleyen bir ajans var. Birçok parti bir ajansla çalışıyor. CHP’nin bu ajansla anlaşarak davranmasının ne sakıncası olabilir?”

          Ajans meselesi sadece CHP üzerinden şekillenen ve sınırlanan olsa belki “haklısınız” diyeceğiz. Ama CHP, İP, HDP, SP, Deva, Gelecek, FETÖ, PKK, DHKP-C gibi unsurları aynı anda harekete geçiren AJANS’ın iyi niyet taşımadığına ve Türkiye üzerinde emelleri olduğuna emin olabiliriz.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.722 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.716 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar