Başbuğ Türkeş'e hakarete sus ama MHP'yi suçla!

          Biliyorsunuz CHP’ye ait olan Halk TV isimli foseptik televizyon kanalında, PKK-FETÖ sevdasıyla bilinen Levent Gültekin isimli müptezel, Başbuğ Alparslan Türkeş’e yönelik ahlaksız ve...

          Biliyorsunuz CHP’ye ait olan Halk TV isimli foseptik televizyon kanalında, PKK-FETÖ sevdasıyla bilinen Levent Gültekin isimli müptezel, Başbuğ Alparslan Türkeş’e yönelik ahlaksız ve alçakça tanımlarda bulunup, iftira atmıştı.

          Teröristbaşı Fethullah Gülen’e muhabbet besleyen ve teröristbaşı Öcalan’ın, terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını isteyen bu müptezel, ömrü Türk milletini bölmeye çalışan güçlere karşı mücadeleyle geçmiş Başbuğ Türkeş’e yönelik “Türkeş milliyetçilik hastalığını, ırkçılık hastalığını bu ülkenin milyonlarca evladının zihnine bolca dökmüş, sırf o milliyetçilik biz bu ülkeyi herkesten daha fazla seviyoruz tuhaflığıyla milyonlarca gencin hayatını karartmıştır, şu anda biliyorum ki onlar da benim gibi büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor” cümlelerini kurabildi ve CHP’nin televizyon kanalı da bunlara müsaade etti.

          O kadar tepkiye rağmen bu müptezelin programlarına devam etmesine izin verdi. En son programa giderken de yolda saldırıya uğradığı iddia edildi. Halk TV binasının hemen yakınında “25 kişinin saldırısına uğradım” dedi ama 15 dakika sonra Halk TV’ye çıkıp iki saat canlı yayın yaptı. Yüzünde yahut başka yerinde 25 kişiden dayak yiyen bir adamdan zerre eser yoktu. Parmaklarım, kolum kırıldı dedi. Adam kırık kolunu, parmağını hissetmez mi? Canlı yayında hissetmedi ama iki gün sonra eli kolu sargılı pozlar verdi. Senaryo ise bu senaryoyu yazanlara yazık, 25 kişi dövmeye kalktılarsa ona da yazık… 25 kişi yüzüne tükürüp geçse daha etkili olurdu.

          Aslında meselemiz Levent Gültekin isimli müptezeli tekrar tekrar gündeme getirmek değil… Babasına alçakça iftiralar atıldığında tek kelime etmeyip, Levent Gültekin isimli müptezele saldırı iddiaları olduğunda ortaya çıkıp “Saldırıyı tasvip etmiyorum. Böylesi saldırılarda fail meçhulse kime yarar ona bakmak gerekir. Ben Tuğrul Türkeş olarak yapmayacağıma göre CHP ya da AK Parti’nin yapmayacağına göre maalesef mantık bir yeri gösteriyor” diyerek MHP’yi işaret eden Tuğrul Türkeş’tir.

‘İnsan utanır’ diyeceğim de Tuğrul Türkeş’in geçmişi siyasi utanmazlıklarla doludur.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.727 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar