Azgın, pişkin, yüzsüz muhalefet dizginlenmelidir!

Türkiye’de hukuk, demokrasi ve adalet kesinlikle hakim olmalı ama bu azgın muhalefet terbiye edilmeli… Ruh sağlığı yasası çıkarıldığında ilk bunların azgınlıklarını dizginleyecek düzenlemeler yapılmalıdır.

          Bir gazeteci ve bir siyasetçiye yapılan saldırı sonrası CHP ve yancısı muhalefetin nasıl bir ikiyüzlü, nasıl bir istismarcı, nasıl bir yalancı olduğu bir kez daha anlaşılmıştır. Politikalarına, ilişkilerine, eylemlerine bakıldığında hiçbirinin ne insan hayatı, ne insan sağlığı, ne adalet, ne hukuk, ne demokrasi gibi bir dertlerinin olmadığı bilinen bu kişilerin şimdilerde bol bol edebiyat parçaladığına, lafebeliği yaptığına şahit oluyoruz.

          Bir kere CHP ve yancısı muhalefetin ortak buluştuğu bir vahşet, Hendek-Çukur ve Kobani olaylarında PKK’lıları azmettirerek toplam 846 kişinin ölümüne, 7000 kişinin yaralanmasına sebep olan terörist Demirtaş’a sahip çıkması ve onun özgürlüğüne kavuşması için yaptıkları propagandadır.

         

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.724 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.717 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar