AYM terör odaklarını, teröristleri değil Türkiye'yi korur!

          HDP’den önce terör örgütü PKK tarafından kurulmuş ne kadar parti varsa “terörün odağı” olma sebebiyle kapatılmıştı. Türkiye’de anayasa, hukuk, adalet varsa...

          HDP’den önce terör örgütü PKK tarafından kurulmuş ne kadar parti varsa “terörün odağı” olma sebebiyle kapatılmıştı. Türkiye’de anayasa, hukuk, adalet varsa HDP’nin yaşayacağı sonuç da budur. HDP’nin yönetici tüm kadrosu PKK’lıdır. Her HDP’li yöneticinin kıblesi de İmralı ve Kandil’dir.

          Türkiye’deki herkes bunu biliyor. Ama Türkiye’de siyasi proje dizayn etmeye çalışanlar ve yanlarında HDP olmazsa hedefe ulaşamayacaklarına inananlar HDP’nin kapatılmasına karşı çıkıyor. Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısını savunarak, ömür boyu kara leke alma pahasına bundan asla vazgeçmiyorlar.

          Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Ahmet Davutoğlu, Ali Babacan, Temel Karamollaoğlu HDP’nin kapatılmasına siyasi hedefleri için karşıdır. Bunların ana hedefi HDP’yi yanlarında tutarak AK Parti hükümetini yıkabilmek, Cumhur ittifakını dağıtmaktır. İşin garip tarafı ise iktidar partisi içinde de HDP’nin kapatılmasına karşı çıkanlar vardır. Herhalde onlar da CHP ve yancılarının siyasi hedefine omuz vermek istiyorlar.

HEDEFLERİ CUMHUR İTTİFAKI

          HDP bir siyasi parti maskesi takmış “terör odağı” iken ve siyasi hedefi AK Parti’ye, Cumhur ittifakına darbe vurmak iken HDP’yi kapatılmaması için savunan olsa olsa Türkiye üzerinde ve Cumhur ittifakı üzerinde planları olanlardır.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Asıl sen kimsin LAN 27 Aralık 2023 | 4.725 Okunma Ey yargı! Kılıçdaroğlu’nun sicilini mi temizlemeye çalışıyorsun? 18 Aralık 2023 | 2.178 Okunma Türk olsan da yine Türk düşmanlığı yapıyorsun! 30 Kasım 2023 | 2.718 Okunma İtibarı çapsızlarla paspas olan Kılıçdaroğlu! 13 Aralık 2022 | 227 Okunma Dersimli Kemal'e neyin vefasıdır bu? 12 Aralık 2022 | 286 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar